Με επιτυχία η σχολή ποδοσφαίρου της Διάνας Ηλιούπολης

Με επιτυχία η σχολή ποδοσφαίρου της Διάνας Ηλιούπολης

Οι «κυανέρυθροι» στηρίζουν την εξέλιξη των ταλέντων και των προπονητών τους, με βάση την ευρωπαϊκή παιδεία και επιμόρφωση.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 03/05/2017

Προ ημερών, διοργάνωσε σχολή ποδοσφαίρου, στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο δεύτερο Δημοτικό γήπεδο της πόλης, όπου φιλοξένησε δύο προπονητές από τη Γερμανία, με τεράστια εμπειρία και εξειδίκευση στην ανίχνευση ταλέντων. Αυτοί ήταν ο Γκέραρντ Γκρίγκερ και ο Γιώργος Μεταξαράκης.

Οι δύο προπονητές ήρθαν και συνεργάστηκαν με τα παιδιά της ακαδημίας της Διάνας πολλές φορές, είχαν αλλεπάλληλα σεμινάρια με τους προπονητές με στόχο την επιμόρφωσή τους και προσέφεραν ειδικό σεμινάριο για τους γονείς. Ο Γκέραρντ Γκρίγκερ, αναφέρθηκε στα ταλέντα της Διάνας και στην βοήθεια που πρέπει να δοθεί για την εξέλιξή τους: «Μου άρεσε πολύ η 4ήμερη αυτή διοργάνωση και έχω θετικές εντυπώσεις από αυτά που είδα στην ακαδημία της ΔΙΑΝΑ. Βέβαια για μένα ήταν κάτι το διαφορετικό, γιατί ασχολούμαι περισσότερο με τα ταλέντα των επαγγελματικών ομάδων. Διαπίστωσα ότι υπάρχουν καλοί παίκτες, όμως χρειάζονται αρκετή δουλειά».

O Γιώργος Μεταξαράκης από την πλευρά του, υποστήριξε μετά το πέρας της διοργάνωσης: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια για την οργάνωση της Διάνας. Περάσαμε φανταστικά. Από τη φιλοξενία μέχρι και τις προπονήσεις, όλα ήταν τέλεια. Είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτομαι την ακαδημία και θα ήθελα να δηλώσω πως θα βρίσκομαι στο πλευρό της Διάνας κάθε φορά που με χρειάζεται. Άλλωστε «δεσμεύτηκα» να δώσω ένα προπονητικό πλάνο ακαδημίας, για την νέα σεζόν». Σχετικά με το επίπεδο των προπονητών της ακαδημίας τόνισε: «Είναι αρκετά καλό. Υπάρχουν άνθρωποι με γνώσεις και πολύ καλό χαρακτήρα, οι οποίοι μας εντυπωσίασαν».