Τίμησαν Καζαντζή τα Σούρμενα

Τίμησαν Καζαντζή τα Σούρμενα

Ο πολύπειρος επιθετικός ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην αναμέτρηση με τονΧολαργό (3-1)

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 07/05/2017

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης που έγινε το απόγευμα του Σαββατου (6/5) ανάμεσα στα Σούρμενα και τον Χολαργό. Κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Γιώργος Καζαντζής, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα κοκκινόμαυρα, μια και δεν έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αθηνών. Προς τιμήν του η διοίκηση του συλλόγου των νοτίων προαστίων διοργάνωσε μία μικρή γιορτή μέσα σε υπέροχη ατμόσφαιρα, απονείμοντάς του τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στην ομάδα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Την απονομή έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος των Σουρμένων, Δημήτρης Παλτατζιδης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-1 του αντιπάλου τους και έκλεισαν θετικά τη σεζόν. Στο 36' ο Καζαντζής άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), ενώ στο 43' ο Δημογιάννης με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0. Στο 47' ο Ντζαβίδας μείωσε με κοντινό πλασέ, μετά από ασθενή απόκρουση του Καλαματιανού σε κεφαλιά του Τζέλη, όμως η τελευταία... λέξη ανήκε στα Σούρμενα, τα οποία έφτασαν στο 3-1 στο 82' χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καζαντζή, πέναλτι που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Δημογιάννη.

Διαιτητής ήταν ο Χρυσάφης, με βοηθούς τους Τσαλίκη και Αλάμπεη.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης): Καλαματιανός (89' Καισαρίτης), Πρέκας, Μαρινάκης (50' Θυμιανός), Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Μανωλιάδης, Ζιώγας, Παπαδάκης, Καζαντζής, Δημογιάννης, Γιοματάρης (80' Χατζηπαναγιώτης)

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Τάπρατζης): Αγραφιώτης, Καλατζής (70' Ν. Ζώης), Κατσαρός (80' Θ. Ρίζος), Καταιβάτης, Σπυρόπουλος, Λυράς, Ντζαβίδας, Τζέλης, Ξηντάρας, Πλεμμένος (46' Χρόνης), Αλ. Καζάκος.