Το... Φαρμάκη ήταν γλυκό για τη Διάνα!

Το... Φαρμάκη ήταν γλυκό για τη Διάνα!

Ο Χρήστος Φαρμάκης άλλαξε φανέλα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά όχι γειτονιά και χάρισε την παραμονή στην ομάδα του!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 12/05/2017

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός ήταν για χρόνια στον Φωστήρα Ηλιούπολης, όμως, το περασμένο καλοκαίρι πήρε την απόφαση να αλλάξει την κιτρινόμαυρη φανέλα με την κυανέρυθρη.

Ίσως στο παραπάνω να βοήθησε και το γεγονός πως δεν άλλαξε γειτονιά, αφού Φωστήρας και Διάνα έχουν ως κοινή τους έδρα το γήπεδο Ηλιούπολης Β’ (Αγία Μαρίνα). Και τελικά η μοίρα θέλησε να γίνει αυτός ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χρονιάς για τον σύλλογο της Ηλιούπολης. Ο αμυντικός της Διάνας πήρε εντολή από τον προπονητή του Άκη Μιχαηλίδη να αφήσει την άμυνα και να προωθηθεί στην επίθεση στα τελευταία 15 λεπτά του κρίσιμου αγώνα απέναντι στο Καματερό εκτός έδρας, όπου και κρινόταν η παραμονή. Λίγο πριν τη λήξη (89’) ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0 ο Φαρμάκης συνδυάστηκε υποδειγματικά με τους συμπαίκτες του και με πλασέ πέτυχε το πιο σημαντικό γκολ για την Διάνα για φέτος, καθώς η ομάδα παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Μάλιστα ο σκόρερ μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο "χρυσό" γκολ, εκτίμησε ότι η μοίρα έδωσε στην Διάνα αυτό που δικαιούται όλη τη χρονιά και αφιερώνει το γκολ στον προπονητή του, τον Άκη Μιχαηλίδη που προσπάθησε περισσότερο από όλους για την ανατροπή όλων των προγνωστικών που ήθελαν την Διάνα να υποβιβαστεί.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 12 Μαϊος 2017 19:36