ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Δυστυχώς ο ένας πέφτει!

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Δυστυχώς ο ένας πέφτει!

ΑΟ Περιστερίου και Καματερό κοντράρονται σήμερα (13/5,17:00) στο γήπεδο Αργυρούπολης Β' σε ματς δίχως αύριο!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 13/05/2017

Περίπου την ώρα που στη Ριζούπολη οι ποδοσφαιριστές του Χαραυγιακού και του Αιγάλεω θα διεκδικούν μία θέση στη Γ' Εθνική, μερικά χιλιόμετρα πιο νότια κάποιοι άλλοι συνάδελφοί τους θα δίνουν μάχη επιβίωσης!

Στο γήπεδο Αργυρούπολης Β' στις 17:00 είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει ο αγώνας κατάταξης στον 2ο όμιλο της Α' κατηγορίας ανάμεσα στον ΑΟ Περιστερίου και το Καματερό, ο ηττημένος του οποίου θα αναγκαστεί σε υποβιβασμό στη Β' κατηγορία!

Σίγουρα όταν ξεκινούσε η σεζόν δεν περιμέναμε ότι δύο τόσο ιστορικές ομάδες θα βρίσκονταν μία ανάσα από τον υποβιβασμό. Όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο...

Όσο για τον νικητή, θα έχει την ευκαιρία να θέσει υποψηφιότητα σωτηρίας, δίνοντας στη συνέχεια νέο αγώνα μπαράζ με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, δυνατότητα που θα προσφερθεί μόνο εφόσον σωθούν στη Γ' Εθνική ο Ηλυσιακός και η Κηφισιά.

Προέχει, όμως, το σημερινό νοκ άουτ παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ελάχιστοι μπορούν να φανταστούν να αγωνίζονται στη Β' ΕΠΣΑ. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ζαραβίνος, που θα έχει στο πλευρό του τους Κορτέση και Κουτσογιάννο.

Πηγή: Ώρα των σπορ

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 13 Μαϊος 2017 14:11