Ο Βύρωνας σταμάτησε τη Λυκόβρυση

Ο Βύρωνας σταμάτησε τη Λυκόβρυση

Το σύνολο του Ανδρέα Μηλιά και το... άγχος σταμάτησαν την ομάδα του Κώστα Ιωάννου (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 14/05/2017

Έφτασε μια... ανάσα από τη διεκδίκηση της ανόδου στην Α' κατηγορία, στο τέλος όμως υπέκυψε! Η Λυκόβρυση είχε την ευκαιρία να «κλέψει» το δεύτερο εισιτήριο από τη Νέα Ιωνία, όμως στην αναμέτρηση με τον αδιάφορο βαθμολογικά Βύρωνα γνώρισε την καταδικαστική ήττα (1-0) και υποχρεώθηκε να παραμείνει σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από τη 2η θέση στον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας. Το άγχος του αποτελέσματος βάρυνε τους ποδοσφαιριστές του Κώστα Ιωάννου, που έδειξαν αδυναμία να μετατρέψουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στον αντίποδα οι κυανέρυθροι πέτυχαν το τέρμα της νίκης χάρη σε σουτ του Κόρρα σε αντεπίθεση στο 86', για να πάρουν το τρίποντο και να ολοκληρώσουν θετικά τις υποχρεώσεις τους για φέτος.

Διαιτητής ήταν ο Ε. Μαχαίρας, με βοηθούς τους Σταύρογλου και Ματσούκα.

ΒΥΡΩΝΑΣ (Ανδρέας Μηλιάς): Γιαννούτσος, Βαφειάδης, Παπάζογλου (70' Λάιος), Κοντονάσιος, Δ. Σταύρου, Μιχαλάτος, Ασπιώτης (46' Κώτσης), Ιωακειμίδης, Τσάκαλος, Α. Σταύρου, Κόρρας (87' Μπαξεβάνης)

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Κορκούτι, Κωτσιόπουλος, Τζένης (62' Πάγκας), Αγγελής, Π. Ραφτόπουλος, Επταήμερος, Μήτογλου, Κάντριου (78' Ι. Σταματέλλος), Δ. Ραφτόπουλος, Καβαλλάρης (46' Χ. Σταματέλλος).