Λαζάρου: "Στον Φοίνικα Περιστερίου είμαστε μία μεγάλη οικογένεια"

Λαζάρου: "Στον Φοίνικα Περιστερίου είμαστε μία μεγάλη οικογένεια"

Ήταν μία σεζόν δύσκολη για το Φοίνικα Περιστερίου, που όμως, είχε αίσια κατάληξη για τον σύλλογο, καθώς έστω και την τελευταία αγωνιστική εξασφάλισε την παραμονή στη Β’ ΕΠΣΑ.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 06/06/2017

Έτσι θα μπορέσει τη νέα σεζόν να χτίσει μία νεανική όσο και ποιοτική ομάδα σε πιο στέρεες βάσεις. Άλλωστε φαίνεται πως αυτός είναι και ο στόχος του Γιώργου Λαζάρου, που σίγουρα του πιστώνεται το μερίδιο της παραμονής, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει στις δηλώσεις που μας παραχώρησε πως στο Φοίνικα Περιστερίου είναι πάνω απ’όλα μία ποδοσφαιρική οικογένεια.

Πιο αναλυτικά τα όσα υπογράμμισε ο έμπειρος προπονητής:«Ήταν μια δύσκολη χρονιά, που ευτυχώς είχε θετική κατάληξη. Από το Νοέμβριο που ήρθα στην ομάδα, μαζί με τη διοίκηση αναθεωρήσαμε τους στόχους. Θέσαμε ως σκοπό να βάλουμε τις βάσεις για τη δημιουργία μιας ομάδας με μέλλον, που θα προωθήσει δικά της παιδιά, θα έχει ένα πολύ καλό κλίμα και χρόνο με το χρόνο θα γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστική. Έτσι πήραμε σημαντικές αποφάσεις, που ξέραμε ότι θα δυσκολέψουν την προσπάθεια μας, αλλά στο τέλος της μέρας θα έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για να γίνει κάτι καλό και με προοπτικές. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου, τους μεγάλους πρωταγωνιστές όλης αυτής της προσπάθειας, που με πολύ υπομονή και κόπο βοήθησαν το σύλλογο να πετύχει το στόχο του. Ταυτόχρονα, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε από την πρώτη στιγμή, και για το πολύ ήρεμο κλίμα που δημιούργησε, στην προσπάθεια μας να καταφέρουμε το στόχο μας. Ο Φοίνικας είναι πραγματικά μια μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια, και είναι πολύ σημαντικό για μένα που βρίσκομαι εδώ».