Συνεχίζει στην προεδρία του Χαλανδρίου ο Θανασάς

Συνεχίζει στην προεδρία του Χαλανδρίου ο Θανασάς

Τον σύλλογο του Χαλανδρίου από τον προεδρικό θώκο θα συνεχίσει να υπηρετεί ο Αλέξανδρος Θανασάς, όπως προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 14/06/2017

Πρόκειται, βέβαια, για τον άνθρωπο που έχει παίξει τον πλέον καθοριστικό ρόλο στην ανοδική πορεία των πρασίνων τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ την προπέρσινη σεζόν.

Αναλυτικά, το νέο διοικητικό συμβούλιο του Χαλανδρίου έχει ως εξής: Πρόεδρος: Αλέξανδρος Θανασάς, Α' Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Χρυσοχόος, Β' Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Ζαφειρόπουλος, Γενικός Γραμματέας: Κωνσταντίνος Λάιος, Ειδικός Γραμματέας: Βασίλειος Κύρου, Ταμίας: Ευάγγελος Γαβαλάρης, Γενικός αρχηγός: Διομήδης Κουκλάκης, Έφορος: Νικόλαος Πολυτραμής, Υπεύθυνος Ακαδημιών: Βασίλειος Σαρδέλης.

Καθήκοντα εφόρου Ακαδημιών ανατέθηκαν στο αναπληρωματικό μέλος Γεώργιο Παυλόπουλο, ενώ συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο της διοίκησης θα είναι, ως αναπληρωματικά μέλη, η Αγγελική Μαραγκάκη και ο Δημήτρης Μέτσης.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως «στόχος του Σωματείου μας παραμένει η προσπάθειά μας να στραφεί η νεολαία του Χαλανδρίου προς τον αθλητισμό και να ενισχύσουμε την λειτουργία των τμημάτων ακαδημιών μας πάντα με τη αγαστή και συνεχή συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των γονέων των παιδιών μας».