Μπαίνει σε νέα εποχή η Δόξα Βύρωνος

Μπαίνει σε νέα εποχή η Δόξα Βύρωνος

Έρχεται νέα διοίκηση που αναμένεται να απογειώσει την κυανόλευκη ομάδα

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 19/06/2017

Μπορεί τα δύο τελευταία χρόνια ο σχεδιασμός της dιοίκησης Ζαχαρόπουλου (2015-16) και Καούκη (2016-17) και η υλοποίηση του από τους προπονητές Ρόππα, Ζυγούρη, Σουλογιάννη να ήταν απόλυτα επιτυχής, όμως, όλοι γνωρίζουμε ότι η ιστορία της Δόξας επιτάσσει να βρίσκεται στις εθνικές κατηγορίες.

Το να πρωταγωνιστεί η ομάδα στην Α’ Αθηνών, μόνο λίγο δεν είναι και φυσικά καθόλου εύκολο και αν δεν υπήρχαν οι προαναφερόμενες διοικήσεις και ο Νίκος Κακογιάννης, τα πράγματα στους «κυανόλευκους» θα ήταν ιδιαιτέρως δύσκολα. Όμως, φαίνεται πως ήρθε η ώρα ο σύλλογος ν’ανέβει επίπεδο!

Kαι αυτό γιατί αποκαλύφθηκε πως υπάρχει ενδιαφέρον από επενδυτική ομάδα η οποία μάλιστα έχει στόχο να διαθέσει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ απ’ότι θα μπορούσαν οι τρέχουσες διοικήσεις. Έτσι φαίνεται πως βρισκόμαστε πολύ κοντά σε αλλαγή σελίδας στη Δόξα Βύρωνος. Βέβαια περισσότερα θα γνωρίζουμε μετά τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 22 Ιουνίου.

Ακολουθεί και απόσπασμα από την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κυανόλευκοι»: «Στην τελευταία συνέλευση της ομάδας στις 12/6 εμφανίστηκε ενώπιον των φίλων της Δόξας επενδυτική ομάδα αποτελούμενη από επενδυτικές εταιρίες, επιχειρηματίες, δικηγόρους, λογιστές με σκοπό να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας. Αυτό είναι ένα νέο δεδομένο. Οι επενδυτές εμφάνισαν ένα μπάτζετ για τη νέα αγωνιστική περίοδο υπερτριπλάσιο από αυτό που ρεαλιστικά μπορεί να συγκέντρωση ένα ΔΣ αποτελούμενο από μέλη της ομάδας. Παράλληλα δήλωσαν ότι σε 4 χρόνια θα έχουν την ομάδα στη Β’ Εθνική. Δύο χρόνια τώρα οι Διοικήσεις της ομάδας προσπαθούσαν σχεδόν μόνες τους. Μόνο ο Νίκος Κακογιάννης ήταν πραγματικά κοντά. Ακόμα και σήμερα, έξι εβδομάδες μετά τη πρώτη συνάντηση στο ΚΕΟΜΑ δεν είχε εμφανιστεί κανένας φίλος της ομάδας πρόθυμος να στηρίξει έμπρακτα ώστε να συνεχιστεί η πορεία των τελευταίων δύο ετών. Κατανοητό γιατί πρέπει να διαθέσει ώρες και να αναλάβει ευθύνες για να βρεθούν οι απαραίτητοι πόροι. Η εμφάνιση επενδυτών δικαιώνει τον μεσσιανισμό. Δηλαδή το δεν κάνω τίποτα και περιμένω την άφιξη. Με την άφιξη επενδυτών, θεωρείται ότι «κόβουμε δρόμο για την άνοδο» και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από σκοτούρες δουλειά και ευθύνες. Η σύγκριση σε συνθήκες μάλιστα οικονομικής κρίσης μοιάζει συντριπτική. Αμφιβολίες, ερωτηματικά, δισταγμοί αλλά ανακούφιση και ελπίδες στο κόσμο της Δόξας είναι λογικό να συνυπάρχουν. Η φαγωμάρα όμως και η γκρίνια απαγορεύονται. Η γνωστή επαγγελία πάντως είναι σαφής: Λεφτά υπάρχουν»!