ΑΟ ΒΥΡΩΝ: Νέος προπονητής ο Μίτροβιτς

ΑΟ ΒΥΡΩΝ: Νέος προπονητής ο Μίτροβιτς

Ξεκίνησε δυναμικά και ίσως νωρίτερα από κάθε άλλη ομάδα στη Β’ Κατηγορία ο προγραμματισμός της νέας σεζόν για τον Βύρωνα.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 21/06/2017

Συγκεκριμένα, όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγες μέρες εκλέχτηκε νέο διοικητικό συμβούλιο, ενώ ο Ανδρέας Μηλιάς αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Παρόλα αυτά ο πάγκος των Βυρωνιωτών δεν έμεινε για καιρό κενός με τον Ντράγκαν Μίτροβιτς να είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.

Ο Ντράγκαν Μίτροβιτς ήταν εκ των κορυφαίων σκόρερ της Γ’ Εθνικής στην Ελλάδα, διεθνής με τις εθνικές ομάδες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, με ελληνική υπηκοότητα πλέον, με μακρά πετυχημένη θητεία, σε ομάδες όλων των κατηγοριών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μεταξύ των οποίων: Πόντιοι Βέροιας, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Πιερικός, Αετός Σκύδρας και Ιάλυσος Ρόδου. Είναι καθηγητής ποδοσφαίρου και κάτοχος διπλώματος Uefa. Το τεχνικό τιμ του Μίτροβιτς συμπληρώνεται με την προσθήκη του προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Οικονόμου.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας "τρέχει' με γρήγορους ρυθμούς και σύντομα από τον Βύρωνα αναμένεται να ανακοινώσουν και τις πρώτες μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 19:35