Ραγδαίες εξελίξεις στη Νέα Ιωνία

Ραγδαίες εξελίξεις στη Νέα Ιωνία

Σε τροχιά σημαντικών εξελίξεων έχουν μπει το τελευταίο διάστημα στη Νέα Ιωνία, τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 22/06/2017

Κι αυτό γιατί ο Αλέκος Σιδηράς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως ανακοινώθηκε, ενώ αποχώρησε και ο εκ των βασικών χρηματοδοτών του ΑΟ Νέας Ιωνίας, Αντώνης Κυρκιμπέσης. Παράλληλα διεξήχθησαν εκλογές όπου εκλέχθηκε νέο εννιαμελές ΔΣ. Τώρα θα προχωρήσουν οι επαφές με δυνατούς οικονομικούς παράγοντες της πόλης για να υπάρξει μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια για την ομάδα ώστε να παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα όσο πιο δυνατή γίνεται. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Νέας Ιωνίας για τον Αλέκο Σιδηρά:

«Ο ΑΟ Νέας Ιωνίας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Αλέκο Σιδηρά, τον οποίο ευχαριστεί για την τεράστια συμβολή που είχε στην επίτευξη του στόχου της ομάδας, που ήταν η άνοδος στην Α΄ Αθηνών και του εύχεται κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Ακολουθεί και η ανακοίνωση για το νέο διοικητικό συμβούλιο: "Μετά την ΓΣ του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε το νέο εννιαμελές ΔΣ συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:Πρόεδρος: Χατζηχαραλάμπους Σάββας, Αντιπρόεδρος: Χρούσης Κώστας, Γ. Γραμματέας: Πανταγιάς Δημήτρης, Ταμίας: Σαρρής Γιάννης, Υπευθ. Ακαδημιών: Τσοπανίδης Νίκος, Γεν. Αρχηγός Α': Σταματάκης Φώτης, Γεν. Αρχηγός Β΄: Κώνστας Αιμίλιος".