Με Κατσάνο στον πάγκο πορεύεται ο ΑΟΝ Αργυρούπολης

Με Κατσάνο στον πάγκο πορεύεται ο ΑΟΝ Αργυρούπολης

Λίγες μέρες αφότου χώρισαν οι δρόμοι του Μπουγά με τον ΑΟΝ Αργυρούπολης στη διοίκηση της ομάδας των νοτίων προαστίων δεν άργησαν να βρουν τον αντικαταστάτη του.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 04/07/2017

Πρόκειται για τον έμπειρο προπονητή Χαράλαμπο Κατσάνο. Όπως αναφέρουν από τον ΑΟΝΑ, το προφίλ του συνάδει με τους στόχους της ομάδας, όπου είναι η ανάδειξη των ταλέντων στις αναπτυξιακές ηλικίες. Ο Χαράλαμπος Κατσάνος υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια σπούδασε καθηγητής φυσικής αγωγής (ΤΕΦΑΑ) με ειδικότητα προπονητικής ποδοσφαίρου, ενώ είναι και κάτοχος διπλώματος ΟΥΕΦΑ Α’. Διατέλεσε ενωσιακός προπονητής στις Μικτές της ΕΠΣΑΝΑ, κατακτώντας δύο φορές το τοπικό ενωσιακό πρωτάθλημα, όπου στο παιδικό τμήμα για πρώτη φορά η ΕΠΣΑΝΑ κατέκτησε την πρώτη θέση. Επίσης με το εφηβικό τμήμα έφτασε μέχρι τον τελικό του πανελλήνιου ενωσιακού πρωταθλήματος κατακτώντας τη δεύτερη θέση. Στα αντρικά τμήματα κέρδισε στο παρελθόν το πρωτάθλημα στη Γ’ και στη Β’ ΕΠΣΑΝΑ με τη Δόξα Αγίας Άννας, ενώ εργάστηκε στην ΑΕ Χαλανδρίου, στην Ελπίδα Αγ. Αναργύρων και στον Κεραυνό Κερατέας.

Από την πλευρά του, ο Χαράλαμπος Κατσάνος στην πρώτη του συνέντευξη ως προπονητή του ΑΟΝ Αργυρούπολης, τόνισε τα εξής: «Αναλαμβάνω με χαρά την ευθύνη να πραγματοποιήσω το όραμα του κ. Καλφοδήμου και του κ. Βάγια για την πορεία του ΑΟΝΑ. Εξ αρχής συνειδητοποίησα ότι η οπτική και το προφίλ μου ταυτίζεται με το πνεύμα και το πλάνο της διοίκησης. Στόχος μου είναι η επίτευξη σημαντικών αλλαγών σε καίριες πτυχές λειτουργίας του συλλόγου. Ως τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του συλλόγου δεσμεύομαι ότι θα λειτουργήσουν στα πρότυπα της ανδρικής ομάδας, ώστε η ένταξη των φερέλπιδων ταλαντούχων μελλοντικών ποδοσφαιριστών να είναι εύρυθμη, βατή και αρμονική για να ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις της α’ ομάδας».