Σταυριανός: Αρκετά ψηλές οι απαιτήσεις

Σταυριανός: Αρκετά ψηλές οι απαιτήσεις

Ο προπονητής των Αγίων Αναργύρων έδωσε το στίγμα ενόψει μίας σεζόν, στην οποία το ζητούμενο είναι ο πρωταθλητισμός.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 27/08/2017

Πολλά πράγματα για τις φιλοδοξίες που υπάρχουν στο στρατόπεδο μίας ομάδας, μαρτυρούν οι μεταγραφικές κινήσεις που δρομολογεί και υλοποιεί η διοίκησή της. Από τις προσθήκες που έχουν γίνει, λοιπόν, στους Αγίους Αναργύρους συμπεραίνει αβίαστα κανείς πως οι βλέψεις ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου δεν περιορίζονται απλά και μόνο σε μία καλή πορεία. Μία ομάδα που ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας, δεν παίρνει παίκτες όπως ο Παραράς, ο Μαρίνου, ο Αλιμπάς, ο Κακλαμάνος και ο Γκεμίσης για να διεκδικήσει κάτι λιγότερο από την πρώτη θέση. Ουσιαστικά, δεν αρνήθηκε την ύπαρξη μεγαλεπήβολων στόχων στον σύλλογο των δυτικών προαστίων ο Ισίδωρος Σταυριανός, στην επικοινωνία που είχε η εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» μαζί του. Ο νεαρός τεχνικός έκανε λόγο για υψηλές απαιτήσεις και πρωταθλητισμό, ωστόσο φρόντισε να υπενθυμίσει πως τίποτα από όλα αυτά δεν είναι εφικτό να γίνει, αν δεν προηγηθεί σκληρή δουλειά για τη δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου. Παράλληλα, όμως, ξεκαθάρισε πως δεν στέκεται στα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων, με αφορμή την ήττα στη Θήβα, με το τελικό 7-2 να διαμορφώνεται ολικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου είχαν γίνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.

«Στα φιλικά δεν μας απασχολεί το τελικό αποτέλεσμα. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να πάρουν χρόνο όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας, αλλά και κάποια παιδιά που δοκιμάζονται και ενδεχομένως να ενσωματωθούν στην ομάδα. Το τελικό σκορ περνάει σε δεύτερη μοίρα. Στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, δίνουμε βαρύτητα σε άλλα πράγματα» σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε σχετικά με την πορεία της προετοιμασίας: «Τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες. Δουλεύουν πολύ σκληρά στην προπόνηση. Οι απαιτήσεις είναι αρκετά υψηλές φέτος, γι' αυτό άλλωστε ενισχυθήκαμε σε μεγάλο βαθμό. Δουλεύοντας βδομάδα τη βδομάδα και παιχνίδι το παιχνίδι, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Με τις κινήσεις που έχουμε κάνει, στόχος είναι ο πρωταθλητισμός. Πρώτα, όμως, πρέπει να φτιάξουμε ομάδα για να κάνουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα».


Τεστ με «Σάντα»

Αναφορικά με το προχθεσινό φιλικό, οι κυανέρυθροι βρέθηκαν να κερδίζουν με 2-0 στο ημίχρονο χάρη σε δύο γκολ του Αλιμπάς, ωστόσο στην επανάληψη οι πολλές διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα άλλαξαν την εικόνα του αγώνα και έφεραν ανατροπή του αποτελέσματος. Για την ιστορία, το τρίτο γκολ των «Αγίων» πέτυχε ο Τσοχαντάρης. Πλέον, τους ποδοσφαιριστές του Ισίδωρου Σταυριανού περιμένει ακόμη ένα δυνατό τεστ, αφού σήμερα (27/8) στις 18:00 καλούνται να αντιμετωπίσουν στην Αγία Παρασκευή την ομώνυμη ομάδα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στενός συνεργάτης του 36χρονου προπονητή είναι ο -επίσης νεαρός- Σωτήρης Μπεθάνης, ενώ χρέη γυμναστή εκτελεί ο Θανάσης Σαπουνάς, ο οποίος έχει δουλέψει μεταξύ άλλων σε Προοδευτική και Επισκοπή σε επίπεδο Γ' Εθνικής. Προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Στράτος Σαρχόσογλου, ο οποίος εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια στους Αγίους Αναργύρους, ενώ καθήκοντα γενικού αρχηγού έχει αναλάβει ο πολύπειρος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βαγγέλης Κοντογουλίδης.