Φινάλε...θρίλερ στο πρώτο ντέρμπι της Ηλιούπολης (φώτο)!

Φινάλε...θρίλερ στο πρώτο ντέρμπι της Ηλιούπολης (φώτο)!

Έσωσε ανέλπιστα το βαθμό στις καθυστερήσεις η Διάνα (1-1 με Φωστήρα).

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 23/09/2017

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 1-1

Στο πρώτο από τα οχτώ τοπικά ντέρμπι της Ηλιούπολης που θα παρακολουθήσουμε φέτος, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και οι τέσσερις ομάδες της πόλης κληρώθηκαν στον 2ο όμιλο της Α’ Αθηνών, η...  μπίλια έκατσε στο «Χ»! Διάνα και Φωστήρας έμειναν στο 1-1 σε ένα ματς με φινάλε... θρίλερ και με πολύ ένταση, ειδικότερα μετά το τέλος του αγώνα.

Οι ποδοσφαιριστές του Φωστήρα ήταν καλύτεροι και άξιζαν τη νίκη, την οποία και έδειξαν πως θα κατακτούσαν, αφού προηγήθηκαν σε κομβικό σημείο του αγώνα (Στο 75’ ο Φάρος το 0-1 με πλασέ μέσα από την περιοχή).

Παρόλα αυτά οι παίκτες της Διάνας πάλεψαν και με πέναλτι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων (το οποίο στάθηκε και η αιτία της μεγάλης έντασης που αναφέραμε και πιο πάνω, αφού οι "κιτρινόμαυροι" διαμαρτυρήθηκαν έντονα πως δεν υπήρξε παράβαση) και έσωσαν το βαθμό. Το πέναλτι το κέρδισε και το εκτέλεσε ο Καλλέργης.

Περίπου 400 φίλαθλοι βρέθηκαν στο Ηλιούπολης Β’ και παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Δοκάρι: 55’ Ασωνίτης Ν. (φάουλ)

Ακυρωθέν γκολ: 62’ Καλλέργης (υποδείχτηκε οφσάιντ)

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Τουμπακάρης-Μαχαίρας Κ.

ΔΙΑΝΑ: Κόρρας, Πανίδης, Ντζαβίδας (74′ Σκαμπαρδώνης) Τζιβελέκης, Νίκολι, Καλουδιώτης, Ζουμπουνέλης, Μπαλαφούτης Χρ. (61′ Λουτσάι), Μπαλαφούτης Α. (66′ Σάλταρης), Παριανός, Καλλέργης,

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μωραϊτης, Σάχου, Ασωνίτης Ν., Τσαπικούνης, Αϊβάζης, Μπαρδάκης, Φάρος, Παπίγκου (79′ Χατζης), Τσαμπούρας (57′ Τσικριτέας), Λεπτάκης, Σπυρόπουλος (88′ Τσάκαλος).