Παρέα στη... μετριότητα Άγιοι Ανάργυροι και ΠΑΟ Ρουφ

Παρέα στη... μετριότητα Άγιοι Ανάργυροι και ΠΑΟ Ρουφ

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των δύο ομάδων (0-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 08/10/2017

Συνέχεια στη μέτρια εικόνα και τα όχι θετικά αποτελέσματα που έχουν παρουσιάσει από το ξεκίνημα της σεζόν, έδωσαν από κοινού Άγιοι Ανάργυροι και ΠΑΟ Ρουφ. Οι δύο ομάδες έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), σε αναμέτρηση στο γήπεδο της Πετρούπολης B' το απόγευμα του Σαββάτου (7/10), χάνοντας αμφότερες τη δυνατότητα να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή ή και να την προσεγγίσουν. Επιδίωξη τόσο των κυανέρυθρων όσο και των ερυθρολεύκων ήταν η κατάκτηση του «τριπόντου», ωστόσο ο ένας βαθμός που τελικά απέσπασαν, ουσιαστικά τους υποχρεώνει να παραμείνουν στις μεσαίες θέσεις της κατάταξης στον 1ο όμιλο. Το παιχνίδι, πάντως, ήταν αντάξιο της φήμης και της δυναμικότητας των δύο ομάδων, με αρκετές δυνατές μονομαχίες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν γκολ, όταν στο 32' ο Ζήσης αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι που υποδείχθηκε σε χέρι αμυντικού και το οποίο απέκρουσε ο Χανιώτης, ενώ θα πρέπει να αναφερθεί πως στο 12' ζήτησαν πέναλτι και οι άνθρωποι των Αγίων Αναργύρων, εκτιμώντας πως η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυνομένου στην περιοχή του ΠΑΟ Ρουφ, μετά από κεφαλιά του Χιονίδη.

Διαιτητής ήταν ο Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Τουμπακάρη και Ακρίβο.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός): Χρανιώτης, Κολοβός, Μαντίκος (52' Οικονόμου), Γουβαλάρης, Κρητικός, Γκεμίσης, Μπεκατώρος (75' Κοσμάς), Μαρίνου, Χιονίδης (64' Λάλας), Αλημπάς, Νταουτάι

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Τομπουλίδης (13' λ.τρ. Χατζηγιαννακός), Μπενάς, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός (55' Παππάς), Καρυπίδης, Σαμαράς, Φωτόπουλος, Συράκος (52' Κουτσοβέλης), Ζήσης (75' Καραμπάς).