Όταν «ξύπνησε», έγινε... Απόλλων!

Όταν «ξύπνησε», έγινε... Απόλλων!

Στον Βλογιανίτη αφιέρωσαν οι κυανόλευκοι του Χαλανδρίου την ανατροπή επί του Υμηττού (3-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 08/10/2017

Παιχνίδι με αρκετούς πρωταγωνιστές ήταν αυτό που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο Κάτω Χαλανδρίου το απόγευμα του Σαββάτου (7/10). Πρωταγωνιστής ήταν ο Μανούσος που έβαλε μπροστά στο σκορ τον Υμηττό και «ξύπνησε» τον αντίπαλο με μία απερίσκεπτη κίνηση, πρωταγωνιστές ήταν οι παίκτες του Απόλλωνα που πέτυχαν μία μεγάλη ανατροπή, πρωταγωνιστής ήταν και ο μεγάλος άτυχος Βλογιανίτης, στον οποίοι οι κυανόλευκοι του Χαλανδρίου αφιέρωσαν το δεύτερο γκολ και την επικράτηση με 3-1.

Όσο κοντά πλησίασε τη νίκη ο Υμηττός, τόσο... μακριά αποδείχθηκε πως τελικά βρίσκονταν! Αφού πρώτα είχε προειδοποιήσει με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Κάντζας και απέκρουσε ο Καλιαμπάκος στο 29', στο 71' ο Μανούσος σκόραρε με κοντινό πλασέ, παίρνοντας το ριμπάουντ από την πρόσκρουση της μπάλας στο δοκάρι στη γρήγορη αντεπίθεση της ομάδας του (0-1). Ωστόσο, η ενέργεια του σκόρερ να δείξει τα αυτιά του στην εξέδρα, ήταν η σπίθα που πάθιασε τους φίλους του Απόλλωνα, που έδωσαν στη συνέχεια του αγώνα τρομερή ώθηση στους παίκτες του Χρήστου Βλάχου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (72') ο Στεργιώτης έφερε ξανά το ματς στα ίσια (1-1), ενώ στο 79' ο Κουστουμπάρδης έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με σέντρα-σουτ (2-1). Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα πήραν από τον πάγκο τη φανέλα του Βλογιανίτη και έτρεξαν προς την εξέδρα, αφιερώνοντάς του το γκολ (φωτο). Στο 89' ο Αλεξανδράκης διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με πλασέ μετά από πάσα του Στεργιώτη σε αντεπίθεση.

Διαιτητής ήταν ο Στεργιώτης, με βοηθούς τους Ανδρέου και Μπαζακούλα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλιαμπάκος, Βλάχος, Κουστουμπάρδης, Παναγιώτου (76' Μπαλαχτσής), Κούκος, Αγκόλλι, Σταμάτης (88' Συγγρός), Κανδεράκης, Στεργιώτης, Μήτρου (81' Αντωνόπουλος), Παπουτσής (76' Αλεξανδράκης)

ΥΜΗΤΤΟΣ (Γιώργος Μπαρμπαλιάς): Στατέρας, Κάντζας, Σουλιώτης, Πετρόπουλος, Λιάπας, Καμίδης (88' Ιωάννου), Κακούρης, Μανούσος, Διαμαντόπουλος, Τζίφας (64' Μπαρμπαλιάς), Τσέρρα (46' Βέλκος).