Επική ανατροπή η Κοψαχείλα

Επική ανατροπή η Κοψαχείλα

Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου κέρδισε το Καματερό με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 15/10/2017

Ικανή για την υπέρβαση δείχνει να είναι φέτος η Κοψαχείλα και μόνο το μέλλον θα δείξει μέχρι που μπορεί να φτάσει! Το απόγευμα του Σαββάτου (14/10) η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου κατάφερε να κάνει την ολική επαναφορά στο ματς με το Καματερό και να μετατρέψει το εις βάρος της 1-0 στο υπέρ της 2-1! Έτσι, ανέβηκε στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ, περιμένοντας πλέον «γκέλες» της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου και της Αλσούπολης για να παραμείνει εκεί. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο παιχνίδι με το κοντινό πλασέ του Λουβέρδη στο 71', όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έφεραν τα... πάνω κάτω και πέτυχαν τεράστια νίκη! Στο 80' ο Γιουβρής έφερε το ματς στα ίσια με κοντινό πλασέ μετά από από κεφαλιά πάσα του Γκιόλα (1-1) και στο 89' ο Γκιόλας με τακουνάκι μετά από ενέργεια του Βεϊζάι έγραψε το 2-1 μέσα σε αποθέωση!

Διαιτητής ήταν ο Κίκηρας, με βοηθούς τους Κ. Μαχαίρα και Σταυρόπουλο.

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Τεκίδης, Ασημακόπουλος (46' Μπαξεβάνης), Καραγιάννης (90' Χιόνας), Γιουβρής, Τσίκος, Κουρουβακάλης (72' Κολοκυθάς), Σταμούλης, Φόνσος, Γκιόλας, Γκαγκαστάθης (53' Βεϊζάι), Μακρυπίδης

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Νίκος Κουνάδης): Κυριού, Μήτσος, Ανδριτσόπουλος, Μπίμπιζας, Τσιριγώτης, Λουβέρδης, Παππάς, Μπουφίδης, Σαχσανίδης (72' Σπυρόπουλος (85' λ. τρ. Λιάπης)), Πετανάι, Χαιρετάκης (55' Παπαϊωάννου).