Πήρε το ντέρμπι ο Άρης Πετρούπολης

Πήρε το ντέρμπι ο Άρης Πετρούπολης

Οι 'κιτρινέρυθροι' πήραν το ντέρμπι της αγωνιστικής επικρατώντας με 3-2 των Σουρμένων και πάτησαν κορυφή

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 22/10/2017

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ 3-2

Στο 12′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Κυριαζής εκτέλεσε το φάουλ, ο Κατσής έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι, αλλά ο επερχόμενος Θανόπουλος με νέα κεφαλιά νίκησε το Λύρο. Μάλιστα στο 19′ ο Κυριαζής με εκπληκτικό φάουλ έκανε και το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι όμως, αντέδρασαν και μείωσαν σε 2-1 στο 41', όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Φωστέρη ο Μπουγιούκος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν αέρα δύο τερμάτων και πάλι πριν φύγει το ημίχρονο με τον Κατσή από κοντά να κάνει το 3-1. Στο 70′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στον Φωστέρη (ο Σφακιανάκης θεώρησε πως έκανε... θέατρο για να πάρει πέναλτι). Στο 81′ ο Δημογιάννης με πέναλτι έγραψε το τελικό 3-2 (χέρι του Παπαπαναγιώτου).

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Σούρμενα έχουν παράπονα από τη διαιτησία.

Διαιτητές: Σφακιανάκης, Τσαγκάρης, Γούναρης

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ (Αλεξης Γκλεγκλές): Τζαφάι, Λάππας, Βασιλάκος, Παπαπαναγιώτου, Παούρης, Ζήκος, Γκουτσούλας, Τσάτσα (67′ λ. τρ. Μακρίδης), Θανόπουλος, Κυριαζής (60′ Ζούκας), Κατσής (48′ Σιδέρης).

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης-Γιώργος Καζαντζής): Λύρος, Μελτίου, Μαρινάκης (59′ Γκοργκόλης), Ακριτίδης, Θυμιανός, Γκοβίλας (64′ Θεοδώρου), Πρέκας, Φωστέρης, Δημογιάννης, Μπουγιούκος, Κωνσταντίνου (58′ Φέρτης)

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017 22:14