Φινάλε...θρίλερ στο Διάνα-Περιστέρι (φώτο)!

Φινάλε...θρίλερ στο Διάνα-Περιστέρι (φώτο)!

Σε ένα ματς με. . . χιτσκοκικό φινάλε, ο ΑΟ Περιστερίου έκανε σπουδαία ανατροπή και παρά το γεγονός πως βρέθηκε να χάνει μέχρι το 90’ με 2-0 έσωσε τελικά το βαθμό στις καθυστερήσεις στην Ηλιούπολη!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 04/11/2017

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2-2

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία από τη Διάνα που έπαιζε με δέκα από το 65’, ενώ λίγο νωρίτερα είχε αστοχήσει σε πέναλτι. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» για το γεγονός, πως, αντί να υποδείξει πέναλτι ο διαιτητής Χριστοδούλου στη φάση του 65’ στον Καλλέργη, του έδειξε κίτρινη για θέατρο με συνέπεια να αποβληθεί, αφού ήταν η δεύτερη που αντίκριζε στο παιχνίδι. Επίσης θεωρούν πως το γκολ με το οποίο μειώνουν οι φιλοξενούμενοι σε 2-1 έχει ξεκινήσει από θέση οφσάιντ.

Γκολ: 27’ Ντζαβίδας, 82’  Πανίδης -89’ Τασιούδης, 90’+4’ Γεωργακόπουλος (κεφ)

Χαμ. πεν: 55’ Καλέργης (άουτ)

Αποβολή: 65’ Καλλέργης (δ. κίτ. για «θέατρο»)

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Νικολάου Χ., Σαμοΐλης

ΔΙΑΝΑ (Άκης Μιχαηλίδης): Κόρρας, Σκαμπαρδώνης (90’+Βουτάς), Πανίδης, Μπάλλας, Νίκολι, Καλουδιώτης, Ζουμπουνέλης, Αναστασίου (90′ Ντότσικας), Μπαλαφούτης Α. (75′ Λουτσάι), Καλλέργης, Ντζαβίδας (67′ Παριανός).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Ταπραντζής): Σκυριώτης, Αννιτσάκης (46′ Πλέστης), Κορδάς (87′ Γεωργακόπουλος), Τασιούδης, Μουτζούρης, Κωνσταντόπουλος, Λέτσι (84′ Παληγεώργος), Χέλμης, Κρεμμύδας, Ηλιάδης, Λειβαδάς (58′ Λιαγκόζης)