«Ξεκόλλησε» με αφούς Καζάκου ο Χολαργός

«Ξεκόλλησε» με αφούς Καζάκου ο Χολαργός

Η ομάδα των βορείων προαστίων πανηγύρισε νίκη ξανά μετά από 49 μέρες (2-0 τον Φωστήρα Ηλιούπολης).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 05/11/2017

Οικογενειακή υπόθεση αποδείχθηκε η δεύτερη νίκη του Χολαργού στο φετινό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Αθήνας. Οι δίδυμοι αφοί Καζάκου πήραν από το... χέρι την ομάδα τους και την οδήγησαν σε επικράτηση με 2-0 επί του Φωστήρα Ηλιούπολης, που ήταν η δεύτερη για φέτος, μετά από εκείνη που είχε προηγηθεί πριν από 49 ημέρες, όταν το συγκρότημα των βορείων προαστίων κατέβαλε με άνεση τη Διάνα Ηλιούπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 16 Σεπτεμβρίου. Μετά από έξι αγωνιστικές ανομβρίας, οι Χολαργιώτες έσπευσαν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, με τον Αλέξανδρο Καζάκο να ανοίγει το σκορ με πλασέ στο 25' και τον Πάνο Καζάκο να γράφει το 2-0 με πλασέ στο 30'. Έκτοτε, φρόντισαν απλώς να διαχειριστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα και να φτάσουν στη νίκη χωρίς να απειληθούν ιδιαιτέρως. Ίσως το σημαντικότερο, όμως, είναι πως έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα σημάδια βελτίωσης μετά την πρόσληψη του Γιώργου Τσαμόπουλου στην τεχνική ηγεσία.

Διαιτητής ήταν ο Β. Στάμος, με βοηθούς τους Καφρίτσα και Μπάγια.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Σκαλαίος, Γερώνυμος, Κοντογιάννης (80' Ζώης), Μιχελής, Νταϊφώτης (87' Καλαντζής), Αλεβίζος, Αλ. Καζάκος, Χάλος, Π. Καζάκος, Τρυφιάτης (62' Βουλωμένος), Λύρας

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛ. (Ανδρέας Μηλιάς): Μωραΐτης, Τσαπικούνης, Στ. Μίζιος (46' Σάχου), Αϊβάζης, Τσικριτέας, Μπαρδάκης, Φάρος, Μερτζανίδης (46' Χατζής), Τσάκαλος, Λεπτάκης, Μπλέτσας.