×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 577

Εύκολα ο Χαραυγιακός

Εύκολα ο Χαραυγιακός

Άνετο πέρασμα για τον Χαραυγιακό μέσα από την έδρα του Αγίου Θωμά

από
στις 11/11/2017

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ-ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 0-4

Οι φιλοξενούμενοι είχαν το πάνω χέρι στον αγώνα και προηγήθηκαν πολύ γρήγορα μόλις στο 5' με πλάσε του Καλλιμάνη μετά από ωραία ομαδική ενέργεια. Στην συνεχεία οι φιλοξενούμενοι έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος τους κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 16' με κεφαλιά του Ρόππα. Ο εντυπωσιακός Χαραυγιακός, όμως, δεν σταμάτησε εκεί καθώς στο 31' ο Γιαννόπουλος με πλάσε έπειτα από ωραίο συνδυασμό με τον Καλλιμάνη έκανε το 0-3 και στην ουσία καθάρισε το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους. Στο 38' ο ίδιος παίκτης ανατράπηκε στην περιοχή με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι και τον Ράμμο να μην χάνει την ευκαιρία γράφοντας το 0-4. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και έτσι έμεινε το τελικό 0-4 με τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν στην 2η θέση, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο από τον Άρη Πετρούπολη, που παίζει την Κυριακή.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Στεργιώτης-Π. Τσολακίδης

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Δημήτρης Μαλιαρίτσης): Λευτάκης, Χαντζής, Δαμουράς (46' Μαστρογιάννης), Γ. Ζαρκαδούλας, Κορφιάς, Θεοδώρου, Θύμιος, Κυριακόπουλος (69' Γεωργίου), Κουκουβίνης, Φ. Ζαρκαδούλας, Τσοφύλας (70' Μαντέλος)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ρόππας/Δημήτρης Ζυγούρης): Χαρίσης, Μαραγκουδάκης (68' Νομικός), Ράμμος (46' Βλάχας), Βακερλής, Βαζούκης, Δημητρόπουλος (62' Σκεύης), Κασσιανός, Ρόππας, Καλλιμάνης, Παρασκευόπουλος (46' Κουντουριώτης), Γιαννόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 00:24