Ένα και αρκετό για τη Λαύρα Αργυρούπολης!

Ένα και αρκετό για τη Λαύρα Αργυρούπολης!

Στο γειτονικό ντέρμπι των νοτίων προαστίων η ομάδα του Αργύρη Ψαρρού ήταν η μεγάλη νικήτρια επικρατώντας με 1-0 των "κυανόλευκων" της Γλυφάδας κερδίζοντας πόντους και ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 12/11/2017

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 1–0
Το γκολ που σημείωσε στο 35' με πέναλτι ο Παγκάκης (χέρι Σουλιμιώτη) ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στη Λαύρα που δείχνει ανίκητη στην έδρα της και αναμένεται να αποτελέσει το μεγάλο της όπλο στο φετινό πρωτάθλημα. Με δέκα έπαιζαν από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι (αποβλήθηκε ο Σουλιμιώτης), έτσι, ήταν δύσκολο γι'αυτούς να ανατρέψουν την κατάσταση, αν και προσπάθησαν.
Διαιτητές: Ανδρουτσόπουλος, Μημίδης-Όντος
ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Αργύρης Ψαρρός): Χορταριάς, Παπαγεωργίου (46' Παπαδημητρίου), Κανέλλος, Παγκάκης, Β. Πολυμερόπουλος, Καταβάτης (54' Σταματόπουλος), Τσάκαλος, Ανδρεάκαινας, Γούλας, Κουλουρίδης, Σταμπέλος (75' Κουρκούνας)
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΓΛΥΦ. (Πέτρος Φυλακούρης): Β. Ψωμάρας, Μυριανθόπουλος, Καλαντζής, Ψωμάς, Κουνάδης, Σουλιμιώτης, Σκέμπι, Μίτρε (52' Παπαδόπουλος), Κ. Ψωμάρας (20' Μαντούκας (65' λ. τρ. Μπασατίδης)), Ξενιτόπουλος, Κουμούτσος (42' λ. τρ. Αποστολόπουλος).