Χωρίς νικητή στο Παλαιό Φάληρο

Χωρίς νικητή στο Παλαιό Φάληρο

Δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στον Ολυμπιακό Λιοσίων η τοπική ομάδα (0-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 12/11/2017

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο «Σ. Αγγελόπουλος». Το Παλαιό Φάληρο έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) με τον Ολυμπιακό Λιοσίων, ο οποίος έπιασε με αυτό τον βαθμό στην κορυφή του 1ου ομίλου στην Α' κατηγορία τον Ήφαιστο Περιστερίου, που πάντως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν μέτριο ποιοτικά και μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάνουν κοντά στο γκολ, κυρίως σε δύο περιπτώσεις. Στο 66' ο Φωτιάδης έχασε μοναδική ευκαιρία όταν από κοντά πλάσαρε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Ντόνε στο 84'.

Διαιτητής ήταν ο Κατοίκος, με βοηθούς τους Ακρίβο και Απτόσογλου.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Ηρακλής, Λεκαράκος (71' Τρυφωνίδης), Μάλλης (59' Κίλιας), Κοθράς, Αχμέτ, Μαρούσης, Βλάμης, Ταχιράι, Ρόκα (12' λ. τρ. Φωτιάδης), Ντόνε (88' Λουμίδης), Κωνσταντινίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Λάκης Σμυρνής): Αδαμόπουλος, Φραγκόπουλος, Κοτούλιας, Κυριάκης, Τριανταφυλλίδης, Καραμπίνης, Καπλάνης (60' Παπαδόπουλος), Πατέλης, Αθανασόπουλος, Γκαβζίδης, Καραχάλιος, Λαμπρόπουλος (60' Θανόπουλος).

(Περιγραφή: Τάσος Ζαφειρίου)