Αγχωτική νίκη για Ήφαιστο

Αγχωτική νίκη για Ήφαιστο

Με το πρόσωπο του αγώνα τον Θοδωρή Νησαριώτη, ο Ήφαιστος Περιστερίου επικράτησε 2-1 της Νέας Ιωνίας.

από Παμε Μπάλα
στις 18/11/2017

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 2-1

Στην κορυφή της βαθμολογίας ανέβηκε ο Ήφαιστος Περιστερίου, έστω και με συγκάτοικο τον Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων, καθώς νίκησε 2-1 τη Νέα Ιωνία, σε ένα συναρπαστικό ματς. Το παιχνίδι είχε τη… σφραγίδα του Θοδωρή Νησαριώτη. Ο πρώην επιθετικός της Νέας Ιωνίας σκόραρε εναντίον της ομάδας του μόλις στο 2’ με κεφαλιά, μετά από φάουλ του Σφίχτη. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ήφαιστος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπότη από τον Κόντη. Την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών ανέλαβε και πάλι ο Νησαριώτης, ευστοχώντας για το 2-0. Στη συνέχεια όμως στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο 25’.

Η Νέα Ιωνία προσπάθησε να αντιδράσει και στο 29’ μείωσε το σκορ με τον Πρισιμιτζή, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Σαΐτη σε φάουλ του Πανταγιά και με πλασέ σημείωσε το 2-1. Ο Ήφαιστος έχασε δύο λεπτά αργότερα την ευκαιρία να πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά το πλασέ του Χατζηπαναγιώτη σταμάτησε στο δοκάρι του Λαμπρόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φύγουν από το Περιστέρι με τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 61’ κέρδισαν πέναλτι σε σπρώξιμο του Μπότη στον Βογατσά, αλλά ο Σαΐτης απέκρουσε την εκτέλεση του Γεωργόπουλου.

Διαιτητές ήταν οι Παντεράκης, Στεργιώτης, Καραγιαννίδης

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θοδωρής Τρανός): Σαΐτης, Γεωργίου, Σφίχτης, Μουρκάκης, Μπάτσι, Βελιανίτης, Μπότης, Παναγιωτόπουλος (66' Τσιάνος), Νησαριώτης (25' λ. τρ. Χατζηπαναγιώτης (44' λ. τρ. Βλασόπουλος), Καλαϊτζής (52' Κιτσόπουλος), Χιος

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Καρατζάς): Λαμπρόπουλος, Κόντης, Θερμός (75' Καψιώχας), Βιντισίτα, Χρούσης (84' Ράπι), Μύττης, Πανταγιάς (56' Τριάντης), Βογατσάς (72' Κολλόκας), Πρισιμιτζής, Γεωργόπουλος, Κουτσιούμπας.

(Περιγραφή: Τάσος Ζαφειρίου)

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 20:16