Προχωράει ακάθεκτος ο Χαραυγιακός

Προχωράει ακάθεκτος ο Χαραυγιακός

Έστω και στην παράταση κέρδισε με 3-2 το Χαλάνδρι (2-2 κ.δ.) και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 22/11/2017

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ 3-2

Στόχος επετεύχθη για το Χαραυγιακό. Μπορεί οι περσινοί φιναλίστ να μην έχουν ως αυτοσκοπό την κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά είναι σαφές πως οι ποδοσφαιριστές των Ρόππα-Ζυγούρη δεν θέλουν να σκέφτονται καν πως θα χάσουν κάποιο παιχνίδι! Φυσικά όλα τα παραπάνω απορρέουν, από την ποιότητα που διαθέτουν οι παίκτες των «νερατζούρι» και τη σωστή δουλειά που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση του Μανώλη Φύτρου. Οι πρωταθλητές συνεχίζουν στα προημιτελικά επικρατώντας των κυπελλούχων του 2016 στην παράταση με 3-2, οι οποίοι σε ένα ακόμη ματς απέδειξαν ότι βρίσκονται σε ανοδική πορεία, παρά την ήττα τους. 

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν στο 13’ ο Δαρδαμάνης (αυτογκόλ μετά από σέντρα του Ράμμου), στο 80′ ο Ράμμος με πέναλτι, ενώ στο 100’ Αναστασόπουλος, που επέστρεψε με γκολ, "καθάρισε" την πρόκριση υπέρ του Χαραυγιακού. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει δύο φορές, στο 50′ με τον Κανέλλο και στο 90' με το Νησωτάκη.

Αποβολή: 80΄Κλήμης

Διαιτητές: Καλογερόπουλος, Τζίκας, Μαραθωνίτης

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ρόπας-Δημήτρης Ζυγούρης): Χαρίσης, Τάγκαλος, Ράμμος, Βακερλής, Βλάχας, Τουγουντζόγλου, Βούζας (86’ Σκεύης), Ρόππας (68 Φερεντίνος), Νομικός (60′ Παρασκευόπουλος), Κασσιανός, Κουντουριώτης (77΄Αναστασόπουλος).

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Τάσος Κιλιμτζίδης): Γκίκας, Δαρδαμάνης (67′ Ράπτης), Χατζηανδρέου (46′ Σεϊτάι), Φωτάκης (103′ Βαρώνος), Θανόπουλος, Κλήμης, Λουκάς, Νησωτάκης, Πατσιαβούρας (59′ Μαράνος), Βενάρδος, Κανέλλος