Πέταξε με τη νίκη από το Χαραυγιακό το Περιστέρι!

Πέταξε με τη νίκη από το Χαραυγιακό το Περιστέρι!
από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 04/12/2017

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ-ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2-3

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν Χαραυγιακός και ΑΟ Περιστερίου με την ομάδα των δυτικών προαστίων να πετυχαίνει μάλιστα μεγάλο «διπλό» επικρατώντας με 3-2 των πρωταθλητών! Σε κακό. . . φεγγάρι βρίσκονται οι γηπεδούχοι που για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια υπέστησαν δύο συνεχόμενες ήττες στην έδρα τους στο πρωτάθλημα. Εκπληκτικός Ηλιάδης που πέτυχε και τα τρία γκολ με την ομάδα του Γιάννη Ταπρατζή να αποδίδει κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Πιο σημαντική γίνεται η νίκη των φιλοξενούμενων αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 67’ ενώ έμειναν και με εννέα στο 90’+3’.

Γκολ: 25’, 83’ Καλλιμάνης - 9’, 35’, 47’ Ηλιάδης

Αποβολές: 67’ Μουτζούρης, 90’+3’ Τασιούδης

Διαιτητές: Μπακογιάννης Α., Αργυρός, Ανδρουτσόπουλος

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ρόππας-Δημήτρης Ζυγούρης): Βακερλής Ε., Μαραγκουδάκης, Παρασκευόπουλος, Βακερλής Π., Βαζούκης (46′ Αναστασόπουλος), Τουγουντζόγλου, Κασσιανός, Ρόπας, Καλλιμάνης, Δημητρόπουλος (46′ Παπαευθυμίου), Κουντουριώτης (60′ Νομικός)

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιάννης Ταπρατζής): Σκυριώτης, Τασιούδης, Κόρδας, Κωνσταντόπουλος, Μουτζούρης, Χέλμης, Λέτσι (63′ Κρεμμύδας), Πλέστης (89′ Κουτσούκου), Λειβαδάς (72′ Ιατρούδης), Ηλιάδης, Παληγεώργος (67′ Αννιτσάκης)