Σούπερ Βριλήσσια, συνέτριψαν τη Λαύρα!

Σούπερ Βριλήσσια, συνέτριψαν τη Λαύρα!

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιάννη Χαραλαμπίδη ήταν ο Καγιώργης (4-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 17/12/2017

Στο γκρουπ των ομάδων που οδηγούν την κούρσα στον 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας είναι σταθερά τα Βριλήσσια, που συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στο φετινό πρωτάθλημα. Το απόγευμα του Σαββάτου, μάλιστα, συνέτριψαν με 4-0 τη Λαύρα Αργυρούπολης και πλησίασαν την πρώτη τριάδα της κατάταξης. Πάντως, το παιχνίδι για την ομάδα του Γιάννη Χαραλαμπίδη δεν ήταν τόσο εύκολο όσο υποδηλώνει το τελικό αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό είναι πως στο 26' ο Πολυμερόπουλος είχε δοκάρι με εκτέλεση φάουλ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Κουλουρίδη στο 47'. Ενδιάμεσα, συγκεκριμένα στο 44', ο Καγιώργης είχε σκοράρει με σουτ εκτός περιοχής, για το 1-0. Στο 68' ο ίδιος παίκτης, που βρέθηκε σε μεγάλη μέρα, έγραψε το 2-0 με σκαφτό πλασέ και κάπου εκεί τα πάντα τελείωσαν! Απλώς οι γηπεδούχοι φρόντισαν να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. Στο 82' ο Μακρυπίδης έκανε το 2-0 με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής στο «Γ» και στο 87' ο Κατσιμίχας με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κατσιμίχα και του Σταμπέλου στο 90', αμφότερων με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής ήταν ο Γουρέλης, με βοηθούς τους Κατοίκο και Καπίρη.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γιάννης Χαραλαμπίδης): Χατζάκης, Κυρκιλής, Δημητρέλος, Καλογήρου, Κόντος, Σιούμας, Κατσιμίχας, Μακρυπίδης (88' Τζεμάρης), Καγιώργης (71' Γκίζης), Πουλάκης (86' Γκούτρας), Ζυμπίδης

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Αργύρης Ψαρρός): Νικολαΐδης, Τσάκαλος (82' Μπάλα), Παπαδημητρίου (25' λ.τρ. Παπαγεωργίου), Πολυμερόπουλος, Σταμπέλος, Κανέλλος, Γούλας (69' Πολίτης), Καταβάσης, Κελεσβίλι, Ανδρεάκαινας, Κουλουρίδης.