Στην τετράδα ο Άρης Πετρούπολης

Στην τετράδα ο Άρης Πετρούπολης
από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 20/12/2017

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-1

Η ομάδα των δυτικών προαστίων μετά τα δύο τελευταία άσχημα αποτελέσματα (ήττα με 3-0 από τα Πετράλωνα και 1-1 με την ουραγό Αθηναΐδα στο πρωτάθλημα) ήθελε πολύ να επιστρέψει στις νίκες και τα κατάφερε. Η ομάδα του Αλέξη Γκλεγκλέ με το γκολ του Ζουζούλη στο 84’ επικράτησε μέσα στην Ηλιούπολη της ομώνυμης ομάδας με 1-0 και προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Από την άλλη η Ηλιούπολη στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Μπαλαγιάννη απέδειξαν σε ένα ακόμη ματς ότι στην έδρα τους μπορούν να κοντράρουν τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Μάλιστα σε 2-3 περιπτώσεις ανάγκασαν τον τερματοφύλακα Αποστόλου να επέμβει σωτήρια αποσοβώντας το 1-0.

Διαιτητής ήταν ο Σφακιανάκης και βοηθοί του οι Χριστοδούλου και Αραβίδης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης): Γελάρδος, Ζιαμπάρας, Μυτιληνός (88’ Ρωμανός), Τερλελής, Χουχουλής, Μελετιάδης (70’ Γεωργιάδης), Κουμπούλης, Αγκόλι, Σακελλαρίου, Οκσίσογλου, Μιχαλακόπουλος (46’ Κυρίτσης)

ΑΡΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές): Αποστόλου, Ζουζούλης, Γιαννίκος (89’ Λάπα), Βασιλάκος, Παούρης, Κατσής (79’ Παπαπαναγιώτου), Γκουτσούλας (46’ Μακρίδης), Τσομπανίδης (62’ Κυριαζής), Τσαγκάρης, Σιδέρης, Τσάτσα