Πετούσε... φωτιές το Χαϊδάρι!

Πετούσε... φωτιές το Χαϊδάρι!

Με κορυφαίο τον Ρούπι η ομάδα του Γιώργου Κιούρκου συνέτριψε τον Χολαργό (4-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 07/01/2018

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το Χαϊδάρι την αναμέτρηση με τον Χολαργό και έφτασε στο εντυπωσιακό 4-0, εκτοξεύοντας τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων του. Η ομάδα του Γιώργου Κιούρκου πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση και με κορυφαίο τον Γρηγόρη Ρούπι έφτασε στην άνετη επικράτηση απέναντι σε έναν αντίπαλο, που εμφανίστηκε αγνώριστος σε σχέση με εκείνο που είχε παρουσιάσει το προηγούμενο διάστημα.

Μόλις στο 5' ο Κοτσολάκος άνοιξε το σκορ με πλασέ, ενώ στο 18' ο Ρούπι πήρε την «σκυτάλη» για το 2-0 με μονοκόμματο σουτ μετά από κόντρα του Σπυρόπουλου σε προσπάθεια του Προβίδα. Στο 37' ο Μουρεζίνης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με κοντινή προβολή μετά από φάουλ του Ρούπι και στο 51' ο τελευταίος έγραψε το τελικό 4-0 με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Καμπέρη.

Διαιτητής ήταν ο Ζαραβίνος, με βοηθούς τους Κουτσογιάννο και Καραγιαννίδη.

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιώργος Κιούρκος): Μίχος, Χαλικιάς, Κωνσταντίνου, Καμπέρης, Γιαννουλάλης, Παππάς (67' Μπακάμης), Μουρεζίνης (73' Περλέσης), Χριστούλης, Ρούπι (84' Δριμάλας), Κοτσολάκος, Σπουρόπουλος (81' Κοπανάς).

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Προβίδας, Αλεβίζος (28' Ζώης), Κοντογιάννης (28' Καλαντζής), Μιχελής, Νταϊφώτης (46' Καρράς), Τσουτσουδάκης, Α. Καζάκος, Χάλος, Π. Καζάκος, Τρυφιάτης, Βουλωμένος (59' Κρίνης).