ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ: Πρόβα τελικού από την Κηφισιά

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ: Πρόβα τελικού από την Κηφισιά

Με το αυτογκόλ του Αλημπά στο 84' και αφού προηγήθηκε σέντρα του Τσαφταρίδη η Κηφισιά πήρε τη νίκη και ταυτόχρονα το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 10/01/2018

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 0-1

Σε ένα κλειστό ματς, όπου έδειχνε πως όποια ομάδα πετύχαινε το γκολ θα έφτανε στη νίκη τελικά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που επικράτησαν με 1-0 και πήραν προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στους Αγίους Αναργύρους. Τυχεροί στάθηκαν οι φιλοξενούμενοι στη φάση του γκολ στο 84', αφού ο Αλημπάς πήγε να διώξει, όμως, άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Έτσι, το ντεμπούτο του Ηλία Καλοπήτα στον πάγκο των φιλοξενούμενων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Στο 8' για τους γηπεδούχους και σε κοντινή προβολή του Γουβαλάρη, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Κωτσοβός έπιασε ανάποδο ψαλίδι αναγκάζοντας τον Βαμβακά να διώξει δύσκολα σε κόρνερ. Στο 83' και λίγο πριν το γκολ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο 0-1, αλλά η γυριστή κεφαλιά του Τσαφταρίδη αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Ζαραβίνος, Π. Χριστοδούλου, Δέτση.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός): Αρχοντάκης, Οικονόμου, Μαντίκος, Γουβαλάρης, Κρητικός, Σταυρόπουλος(20' λ.τ. Μπεκατώρος), Λάλας(65' Μαρίνου), Κωτσοβός(56' Νταουτάι), Παπαδόπουλος, Αλημπάς, Κουτρούλης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας): Βαμβακάς, Τσαφταρίδης, Καραμπάς, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεϊμάρογλου, Κατσέρης(83' Έσλερ), Τζέλη, Κωνσταντινίδης(57' Καϊμακαμούδης), Πρίτσας(67' Παναγιωτόπουλος), Αρβανιτάκης(46' Ρεντζής).

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 20:49