ΘΡΙΑΜΒΟΣ-ΔΟΞΑ: Πρωταγωνιστές δεν ήταν οι ποδοσφαιριστές!

ΘΡΙΑΜΒΟΣ-ΔΟΞΑ: Πρωταγωνιστές δεν ήταν οι ποδοσφαιριστές!

Η Δόξα Βύρωνος μπήκε πιο ψυχωμένα στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε με 2-0 του Θριάμβου Αθηνών, ο οποίος είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος για ν’ ανοίξει το σκορ.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 15/01/2018

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 0-2

Δυστυχώς, όμως, πρέπει να σημειωθούν κάποια πράγματα που συνέβησαν και δεν διαφημίζουν καθόλου το αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, καταγράφηκαν και στο φύλλο αγώνα από το διαιτητή της αναμέτρησης Τσαγκάρη. Καταρχάς, στο 43’ ο δηλωθέν ως εκπρόσωπος της Δόξας, Πέτρος Δημητρίου, αποβλήθηκε από τον πάγκο (κλώτσησε τον κάδο που έπεσε κάτω σύμφωνα με το ρέφερι), όμως, αρνιόταν να αποχωρήσει από το γήπεδο, και πράγματι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Δημητρίου να μένει μέσα στον αγωνιστικό χώρο (μακριά πάντως από τον πάγκο των φιλοξενούμενων).

Στη συνέχεια και με τη λήξη του ημιχρόνου, ο Δημητρίου επιτέθηκε φραστικά και με έντονο τρόπο στο διαιτητικό τρίο. Μάλιστα... καροτσάκι πήγαν τον Τσαγκάρη και υψηλόβαθμοι παράγοντες της Δόξας Βύρωνος. 

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί πως στο δεύτερο ημίχρονο είχε ανοίξει το πορτάκι που χωρίζει τα γήπεδα της Εργάνης και του Υμηττού, παρόλα αυτά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά χωρίς να κλείσει η πόρτα! Βέβαια, σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε πως το κομμάτι αυτό δεν ανήκει στο γήπεδο του Υμηττού, αλλά στης Εργάνης.

Τέλος, εκφράστηκαν παράπονα για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις και από τις δύο πλευρές. Από τους γηπεδούχους θεωρούν πως έπρεπε να τελειώσουν με εννέα παίκτες το ματς οι φιλοξενούμενοι, ενώ από τους "κυανόλευκους" ζητάνε πέναλτι στο 5' και πως κακώς ανακόπηκε επίθεση από το διαιτητή στο 35' με πολύ καλές προϋποθέσεις για γκολ.

Όσον αφορά τα γκολ που χάρισαν τη νίκη στους Βυρωνιώτες τα πέτυχαν στο 56’ ο Μιχαήλ και στο 90’+1’ ο Βουρλούμης με πέναλτι.

Αποβολή: 90’+1’ Μερκούρη (2η κίτ. στη φάση του πέναλτι)

Διαιτητές: Τσαγκάρης, Πατεράκης, Στεργιώτης

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Άρης Τσαγδής): Λαχανάς, Σπυρόπουλος, Μαραυγάκης (59’ Ζαφείρης), Γεωργιόπουλος, Δρακάς, Μερκούρη, Μπουζής, Σχουλλής (70’ Καλούμενος), Παπαγεωργίου (80’ Κωνσταντίνου), Γουργιώτης, Ζευκιλής (86’ Τάσης)

ΔΟΞΑ: Γκιμούσης, Καμαρινόπουλος, Βουρλούμης, Σπυρόπουλος, Φινέτης, Κότοβ, Μιχαήλ (68’ Κοντοές), Μουσάι (88’ Δόσης), Οντβόνγκ, Λούρμπας (77’ Πιτσινός), Τασιουλής (90’ Αγγελακόπουλος)

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 01:46