Κλείσιμο με νίκη για τη Δάφνη Π. Φαλήρου

Κλείσιμο με νίκη για τη Δάφνη Π. Φαλήρου

Από την άλλη πλευρά, έντονα παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασαν οι γηπεδούχοι.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 15/01/2018

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 0-3

Η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου επικράτησε με 3-0 του ΑΟΝ Αργυρούπολης και παραμένει σε τροχιά ανόδου στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Στο πρώτο ημίχρονο η Δάφνη προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι (ευστόχησε ο Καλλιοντζάκης).

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 22’ με τον Ζησόπουλο από κόρνερ. Λίγο αργότερα και στο 38’ ο Εριμήδης απ’ τον ΑΟΝ Αργυρούπολης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Στο δεύτερο ημίχρονο η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου έμεινε κι αυτή με 10 παίκτες στο 47’ μετά από αποβολή του Γιαννούλη. Το τελικό 0-3 έγινε στο 55 με τον Καλλιοντζάκη να σκοράρει και πάλι.

Διαιτητές: Γουρέλης, Μπεκιάρι, Κοσκινάς

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μπάμπης Κατσάνος): Τζώρτζης, Πριοβόλος(70’ Μέλης), Νιφόρος, Λεβετσοβίτης, Ερημίδης, Αρβανίτης (59’ Καρβούνης), Κλειτσίκας (46’ Καπίρης), Λαγανάς, Απέργης (57’ Μιχαηλίδης), Ρούσσος, Κουτσούνης-Βοζώρας

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιώργος Γκοβερίνος): Καβακλής, Πάλλας (76’ Ανεστίδης), Λυκουρόπουλος, Σέχου, Μαντζιώκας, Γιαννούλης, Ποζίδης, Ζησόπουλος (85’ Βλαχάκης), Ραζακιάς –Κεσαπίδης (80’ Τριγωνάκης), Καλλιοντζάκης (70’ Απασαλάρης), Πράσσας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: ΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ