Λεοτσινίδης: "Στην Κηπούπολη ταιριάζουν τα δύσκολα"

Λεοτσινίδης: "Στην Κηπούπολη ταιριάζουν τα δύσκολα"

Σημαντικό παιχνίδι έχει την Κυριακή (21/1) η ομάδα των δυτικών προαστίων που υποδέχεται τα Βριλήσσια

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 20/01/2018

 

Ένα δύσκολο παιχνίδι δίνει την Κυριακή το μεσημέρι η Κηπούπολη, καθώς αντιμετωπίζει στην έδρα της τα Βριλήσσια. Η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται στην 4η θέση του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ και θέλει πάση θυσία το... τρίποντο για ν’ ανέβει βαθμολογικά και να πιάσει τα Βριλήσσια στην 3η θέση και να διατηρήσει τη... στενή επαφή με την πρώτη δυάδα. Το "Πάμε Μπάλα" επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιάννη Λεοντσινίδη, ο οποίος υπογράμμισε για το παιχνίδι με τα Βριλήσσια: «Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι που πρέπει να το πάρουμε για να συνεχίσουμε να είμαστε ψηλά. Τα παιδιά και το τεχνικό τιμ θα προετοιμαστούν όσο καλύτερα μπορούν όλη την εβδομάδα και ελπίζουμε να είμαστε όπως πρέπει στην αναμέτρηση. Η αλήθεια είναι ότι στα κρίσιμα παιχνίδια αποδίδουμε καλύτερα και παίρνουμε πιο εύκολα τα θετικά αποτελέσματα.»

Ο κόσμος μας βοηθάει πάντα

Ο πρόεδρος της Κηπούπολης Γιάννης Λεοντσινίδης δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στον...  12ο παίκτη της ομάδας, που δεν είναι άλλος από το φίλαθλο κόσμο του συλλόγου, του οποίου θεωρεί σημαντική τη στήριξη και τον καλεί να βρεθεί στο γήπεδο την Κυριακή και να βοηθήσει με την παρουσία του τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Φιλίππου.

Αποχώρησαν Νάτσιος και Κωστίκος

Αποχωρήσεις είχαμε από το ρόστερ της Κηπούπολης, καθώς έφυγαν οι Αλέξανδρος Νάτσιος και Γιάννης Κωστίκος. Ο πρώτος δόθηκε με ελεύθερη μεταγραφή στην ομάδα του Αίμου Πετρούπολης, ενώ ο δεύτερος παραχωρήθηκε δανεικός στον συντοπίτη Γαλαξία.