«Όρθιος» στο Περιστέρι ο Μικρασιατικός!

«Όρθιος» στο Περιστέρι ο Μικρασιατικός!

Η ομάδα της Καισαριανής απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τον Ήφαιστο.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 21/01/2018

Ικανός να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από τη θέση που καταλαμβάνει στην κατάταξη του 1ου ομίλου της Α' κατηγορίας απέδειξε πως είναι ο Μικρασιατικός με την εμφάνισή του στο γήπεδο Ηφαίστου το απόγευμα του Σαββάτου (20/1). Η ομάδα της Καισαριανής έμεινε «όρθια» απέναντι στον Ήφαιστο, αποσπώντας το ισόπαλο 1-1 με παλικαρίσιο τρόπο. Μόλις στο 5' οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» τους αντιπάλους τους, με τον Χατζηστεφάνου να αξιοποιεί την άψογη ασίστ του Ψαραδέλη και να ανοίγει το σκορ με δυνατό πλασέ (0-1). Οι γηπεδούχοι έψαξαν την ισοφάριση και την... βρήκαν στο 78', όταν ο Ντάτσι βρήκε δίχτυα με κεφαλιά μετά από τη σέντρα που επιχείρησε ο 17χρονος Μπριλής. Ο Μικρασιατικός ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπιρμπιλή με δεύτερη κίτρινη στο 86'.

Διαιτητής ήταν ο Χριστοδούλου, με βοηθούς τους Τζίκα και Αργυρό.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Θοδωρής Τρανός): Σαΐτης, Γεωργίου, Σφίχτης, Μουρκάκης, Ντάτσι, Τσιάνος (65' Παναγιωτόπουλος), Κυριακόπουλος (30' λ. τρ. Μπιρλής (80' Δεμίρης)), Βελιανίτης, Νησαριώτης, Κιτσόπουλος, Αρ. Ζώγκος

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙΣ. (Κώστας Σταμπουλίδης): Γ. Γαλανάκης, Γκουρνέλος, Χρ. Γαλανάκης, Μάργας, Μπιρμπιλής, Ηλ. Κολοβός (87' Γκεμίσης), Ψαραδέλης, Π. Βλάχος (80' Χαζίσας), Τρυφωνίδης (65' Πετρίτσης), Α. Κολοβός, Χατζηστεφάνου (92' Μακρυγιάννης).