Κουφογιαννάκης: «Ζούμε ένα όνειρο στην Κοψαχείλα»

Κουφογιαννάκης: «Ζούμε ένα όνειρο στην Κοψαχείλα»

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής της Κοψαχείλας, Αντώνης Κουφογιαννάκης και αναφέρθηκε στην καταπληκτική φετινή πορεία της ομάδας του.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 24/01/2018

Μία ξέφρενη πορεία πραγματοποιεί φέτος η Κοψαχείλα στον 1ο Όμιλο της Β’ΕΠΣ Αθηνών, καθώς μετά από 16 αγωνιστικές βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο σύλλογος από το Παλαιό Φάληρο συνεχίζει να κάνει όνειρα γι’ άνοδο στην Α’ κατηγορία της Α’ ΕΠΣΑ. Από την πλευρά μας, επικοινωνήσαμε με τον... αρχιτέκτονα της φετινής ξέφρενης πορείας του σωματείου, τον προπονητή Αντώνη Κουφογιαννάκη, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εμείς ξεκινήσαμε την σεζόν με διαφορετικούς στόχους, καθώς δεν είχαμε στο νου μας να προβιβαστούμε. Πάντως, καταφέραμε το καλοκαίρι που μας πέρασε να κάνουμε μία καλή προετοιμασία και πλέον έχουμε αποδώσει πολύ καλό ποδόσφαιρο και δίκαια βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας. Εδώ που έχουμε φτάσει κοιτάμε μόνο μπροστά θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την κατηγορία. Ζούμε ένα όνειρο που ελπίζουμε να κρατήσει μέχρι το φινάλε και να πανηγυρίσουμε όλη μαζί την άνοδο του συλλόγου μας.»

Την Κυριακή η Κοψαχείλα θ’ αντιμετωπίσει στο μεγάλο ντέρμπι την 2η της κατηγορίας Δάφνη Παλ. Φαλήρου (σ.σ οι δύο ομάδες έχουν δύο βαθμούς διαφορά) και ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι: «Είναι ένα πολύ δυνατό ματς απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που έχει μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες. Εμείς προσεγγίζουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι όπως όλα τα άλλα θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να αποσπάσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εμάς. Είναι ένα ντέρμπι και πρέπει να είμαστε σοβαροί κάτι που κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια.»

Χωρίς απουσίες

Πάνοπλή θα παραταχθεί η Κοψαχείλα στο μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, καθώς ο Κουφογιαννάκης μπορεί να υπολογίζει ξανά στον Μπαξεβάνο. Ο Έλληνας άσος τις προηγούμενης ημέρες απουσίαζε για προσωπικούς λόγους σε χώρα του εξωτερικού.

Δεν θα γίνουν μεταγραφές

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση στην χειμερινή περίοδο για την Κοψαχείλα, αφού υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο υλικό και στους σημερινούς παίκτες του ρόστερ, οι οποίοι φέτος έχουν πραγματοποιήσει μία αγωνιστική υπέρβαση!