Ενισχύθηκε μεταγραφικά o Θρίαμβος Αθηνών

Ενισχύθηκε μεταγραφικά o Θρίαμβος Αθηνών

Το ρόστερ του ενίσχυσε ο Θρίαμβος Αθηνών ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου στην Α’ ΕΠΣ Αθηνών.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 29/01/2018

Η ιστορική ομάδα απέκτησε τον νεαρό τερματοφύλακα, Κώστα Μανοδήμο, ο οποίος έχει γεννηθεί το 1999. Επίσης ο Θρίαμβος έχει αποκτήσει ήδη τον κεντρικό αμυντικό Κωνσταντίνο Χρυσοσπάθη, που έπαιζε στον Άρη Βούλας και τον επιθετικό Αλέξανδρο Παπαγεωργίου από τον Αστέρα Βάρης. Ωστόσο η ενίσχυση δεν θα σταματήσει εδώ για τον αθηναϊκό σύλλογο, ο οποίος θέλει ν’ αποκτήσει έναν αμυντικό και ένα επιτελικό χαφ που θ’ αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό.

Ο Θρίαμβος χορεύει

Σχετικά με τον ετήσιο χορό του Συλλόγου, που πρόκειται να διεξαχθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 από τους «κυανοπράσινους» αναφέρουν τα εξής: «Παρακαλούμε θερμά να δηλώστε τη συμμετοχή σας το αργότερο έως τις 30 Ιανουαρίου 2018 λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.  Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ κατ’ άτομο. Για δήλωση συμμετοχής και παραλαβή προσκλήσεων παρακαλούμε επικοινωνήσετε στο τηλ. 694 811 56 06. Ακολουθεί η πρόσκληση με λεπτομέρειες σχετικά με το χορό».