Ρηγόπουλος: «Προχωράμε βήμα-βήμα στη Λαύρα»

Ρηγόπουλος: «Προχωράμε βήμα-βήμα στη Λαύρα»

Ο σύλλογος της Αργυρούπολης βρίσκεται στην 7η θέση του 2ου Ομίλου στην Β’ ΕΠΣ Αθηνών και θα προσπαθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος να βρεθεί σε υψηλότερες θέσεις.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 01/02/2018

Αυτό μας τόνισε σε επικοινωνία που είχαμε  με τον πρόεδρο του συλλόγου Βλάση Ρηγόπουλο: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην κατηγορία που βρισκόμαστε, καθώς κάθε Κυριακή παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Για εμάς κάθε ματς είναι τελικός και προετοιμαζόμαστε κάθε εβδομάδα όσο καλύτερα μπορούμε. Την προηγούμενη Κυριακή πήραμε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Αττικό και θα προσπαθήσουμε και στη συνέχεια να έχουμε ανάλογα αποτελέσματα».

Δύο τραυματισμοί μία αποχώρηση

Μία αποχώρηση σημειώθηκε στο ρόστερ της Λαύρας Αργυρούπολης, καθώς παρελθόν αποτελεί ο Αντώνης Κανέλλος που έφυγε εκτός Αττικής για να σπουδάσει. Στο αγωνιστικό σκέλος οι Βασίλης Παγκάκης και Κυριάκος Γούλας αντιμετωπίζουν μυϊκά προβλήματα.

Τέσσερις μεταγραφές

Στο μεταγραφικό σκέλος η Λαύρα Αργυρούπολης ενίσχυσε το ρόστερ της, καθώς απέκτησε τέσσερις ποδοσφαιριστές τους δύο μάλιστα από τις ακαδημίες του Πανιωνίου. Συγκεκριμένα η Λαύρα έκανε δικούς της τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό Χρήστο Σκούρα, από Τερψιθέα και τους μέσους Μελέτη Καλαντζή και Δημήτρη Κολυμπίρη. Επίσης αποκτήθηκε και ο νεαρός Σάββας Μπανταλίδης από τον Ποσειδώνα Γλυφάδας. Ο τελευταίος μπορεί ν’ αποδειχθεί καλή μεταγραφική κίνηση, καθώς μπορεί ν’ αγωνιστεί και στα δύο άκρα της άμυνας. Παράλληλα τις επόμενες ημέρες η Λαύρα Αργυρούπολης θα κινηθεί για την απόκτηση δύο παικτών. Ο ένας θ’ αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και ο δεύτερος θα είναι επιθετικός μέσος.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018 20:50