Τσαγδής: «Κάθε ματς τελικός για τον Θρίαμβο Αθηνών»

Τσαγδής: «Κάθε ματς τελικός για τον Θρίαμβο Αθηνών»

Δεν κρύφτηκε.. πίσω από το δάχτυλό του ο προπονητής των "κυανοπράσινων", Άρης Τσαγδής

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 01/03/2018

Αν και σε ένα ακόμη ματς ο Θρίαμβος Αθηνών παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστικός, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και να σώσει τουλάχιστον τον βαθμό στον εκτός έδρας αγώνα με την Τερψιθέα, όπου και μοιραία ηττήθηκε με 1-0. Τώρα οι «κυανοπράσινοι» κοιτάνε το ερχόμενο εντός έδρας ματς με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο προπονητής του ιστορικού συλλόγου, Άρης Τσαγδής, πλέον, κάθε ματς είναι τελικός.

Πιο αναλυτικά: «Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είναι μία πολλή καλή ομάδα που είναι ψηλά στην βαθμολογία και είναι αήττητη εδώ και εννέα παιχνίδια. Εμείς, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κυνηγήσουμε τη νίκη. Πλέον για εμάς κάθε παιχνίδι είναι «τελικός» κάθε βαθμός «χρυσός» και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να βγούμε από αυτήν την δύσκολη θέση, ώστε να παραμείνουμε στην κορυφαία κατηγορία της Αθήνας». Όσο για το τελευταίο ματς με την Τερψιθέα, ο Τσαγδής ανέφερε: «Δυστυχώς χάσαμε ένα παιχνίδι που ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Εκτός από το γκολ που δεχθήκαμε με πέναλτι στο 5’ δεν απειληθήκαμε καμία φορά σε 85’ παιχνιδιού. Είχαμε δύο δοκάρια και σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουμε τουλάχιστον ένα βαθμό. Ωστόσο, παρά την ήττα εμείς δεν θα τα παρατήσουμε».

Στο αγωνιστικό σκέλος για το ματς με την ομάδα του Χαϊδαρίου ο Αριστείδης Τσαγδής δεν υπολογίζει σε τρεις παίκτες του. Πρόκειται για τους τραυματίες Στέφανο Γουριώτη (επιθετικό χαφ), Νίκο Λίτσα και Χρήστο Κόνιαρη (αμυντικοί).