Ανατροπή νίκης τα Σούρμενα

Ανατροπή νίκης τα Σούρμενα

«Βουλιάζει» ολοένα και περισσότερο η Πεύκη (1-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 18/03/2018

 

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές επέστρεψαν στις νίκες τα Σούρμενα, που πάντως έχουν χάσει αρκετό έδαφος στη μάχη για τον τίτλο στον 2ο όμιλο της Α' κατηγορίας. Η προσφυγική ομάδα ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση στο ματς με την Πεύκη και επικράτησε με 2-1, βυθίζοντας ακόμη περισσότερο τη γηπεδούχο ομάδα, που δύσκολα πλέον θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Μόλις στο 21' ο Αναστασίου είχε δοκάρι για την Πεύκη, που ευτύχησε να προηγηθεί στο 53' με κεφαλιά του Ρώσσι (1-0). Ωστόσο, στο τελευταίο ημίωρο οι φιλοξενούμενοι έφεραν τα... πάνω κάτω και έφτασαν στη νίκη. Στο 62' ο Παπαδάκης έφερε το ματς στα ίσια με σουτ (1-1), ενώ στο 91' ο Σ. Δημογιάννης με σουτ έγραψε το 1-2, υπογράφοντας την απόλυτη ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής ήταν ο Σύψας, με βοηθούς τους Λιαμπότη και Γούναρη.

ΠΕΥΚΗ (Λευτέρης Βελέντζας): Μπίφσας, Κοντογιαννόπουλος, Μότσιος, Ανδρέου, Λούμης, Πέτσι, Τσεπελέ, Κουτούζης (69' Παππάς), Χρήστου (41' Πετράκης), Ρώσσι, Αναστασίου (76' Μακρυνικόλας)

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης): Λύρος, Θυμιανός, Μαρινάκης, Ακριτίδης, Φωτιάδης, Γασπαράκης (54' Β. Δημογιάννης), Φωστέρης, Μανωλιάδης (56' Παπαδάκης), Φέρτης (63' Ακογλάνης), Σ. Δημογιάννης, Πρέκας (76' Θεοδώρου).