Νέα «γκέλα» το Καματερό (vid)

Η ομάδα των δυτικών προαστίων περιορίστηκε στην ισοπαλία απέναντι στην Αγία Ελεούσα (2-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 18/03/2018

Ένα πραγματικά υπέροχο ματς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο Καματερό το απόγευμα του Σαββάτου (17/3). Εκεί, η ομώνυμη ομάδα έμεινε στο ισόπαλο, αλλά και «χορταστικό», 2-2 με την Αγία Ελεούσα, σε ένα παιχνίδι που είχε τέσσερα όμορφα γκολ, πολλές καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες και πολύ γρήγορο ρυθμό. Πάντως, η ομάδα των δυτικών προαστίων έχασε έδαφος στην προσπάθεια που καταβάλει μέσα από τον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ για να επιστρέψει στην Α' κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 16', όταν ο Ρούσσος έβγαλε μόνο του τον Γιαννόπουλο απέναντι στον Κυρίου, τον οποίο προσπέρασε για να γράψει το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ανατροπή. Αρχικά ισοφάρισαν στο 57' με θαυμάσια, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου ύστερα από σέντρα του Παπαϊωάννου, ενώ στο 73' έκαναν το 2-1 με κοντινό πλασέ του Σωτηρόπουλου στο πρώτο δοκάρι, μετά από παράλληλο γύρισμα του Χαιρετάκη. Η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, αφού στο 78' έφτασε στο 2-2 χάρη σε σουτ του Κακαβά μετά από παράλληλη πάσα του Τζουμανάι.

Διαιτητής ήταν ο Κίκηρας, με βοηθούς τους Μπεκιάρι και Μουρουνάκη.
ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Νίκος Κουνάδης): Κυρίου, Παπαιωάννου, Τσιριγώτης, Τρούνγκου, Ανδριτσόπουλος (67' Χαιρετάκης), Παππάς, Λουβερδής, Παναγιωτόπουλος, Πετανάι, Τσιργιώτης (61' Μήτσου), Σωτηρόπουλος (85' Τσομπανίδης)
ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Τάκης Γιαννόπουλος): Γιαννακαρώνης, Τυριακίδης, Μπενδελάς (93' Κορωνιός), Κάνδιας, Καρύδης, Παπαδόπουλος (72' Τζουμανάι), Κακαβάς, Κύβελος, Μπάκας (87' Γουσγούλας), Γιαννόπουλος, Ρούσσος.

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 12:55