Σώθηκε η Διάνα Ηλιούπολης

Σώθηκε η Διάνα Ηλιούπολης
από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 22/04/2018

ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2-2

Άξιζε να παραμείνει στην κατηγορία και με το παραπάνω η Διάνα Ηλιούπολης και τα κατάφερε! Το συγκρότημα των νοτίων προαστίων στάθηκε... όρθιο στο δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου και «τσίμπησε» έναν βαθμό απέναντι στην τοπική ομάδα (2-2), που αποδείχθηκε αρκετός για να διασφαλίσει την παρουσία της στην Α' ΕΠΣΑ και τη νέα σεζόν. Στην αντίπερα όχθη, οι πράσινοι ψάχνουν ακόμη έναν βαθμό για την παραμονή στην κατηγορία, ώστε να μην χρειαστεί να περιμένουν «γκέλα» της Πεύκης.
Γκολ: 32' Κλήμης με εκπληκτικό σουτ από πλάγια θέση, 45+1 Νησωτάκης με φάουλ – 6' Τζιβελέκης με κοντινή κεφαλιά (από κόρνερ του Παριανού), 79' Καλλέργης με κοντινό πλασέ
Χαμ. Πέν.: 5' Καλλέργης (απέκρουσε ο Μολφέσης, ανατροπή του ίδιου από τον έμπειρο τερματοφύλακα)
Διαιτητές: Χαλδαίος, Πατεράκης-Δαρσακλής
ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Τάσος Κιλιμτζίδης): Μολφέσης, Κλήμης, Δαρδαμάνης, Μαράνος, Γεωργαμλής, Ντιούφ, Λειβαρτζηνός, Νησωτάκης (69' Θανόπουλος), Πατσιαβούρας (87' Μερτής), Βενάρδος, Σεϊτάι (60' Λιάκος)
ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Άκης Μιχαηλίδης): Κόρρας, Ζουμπουνέλλης, Χύσα (92' Βούτας), Τζιβελέκης, Καλουδιώτης, Νίκολι, Ντζαβίδας, Αναστασίου, Α. Μπαλαφούτης (90' Χαλαζωνίτης), Παριανός (68' Χρ. Μπαλαφούτης), Καλλέργης.