Μάγκες από το Ίλιον!

Μάγκες από το Ίλιον!
από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 13/05/2018

 

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΑΟ ΙΛΙΟΥ 0-1

Μεγάλη νίκη μέσα στο Μπραχάμι, που τον φέρνει πολύ κοντά στην άνοδο στην Α' ΕΠΣΑ, πέτυχε χθες το απόγευμα ο ΑΟ Ιλίου και απέδειξε πως δικαίως βρίσκεται τόσο ψηλά στην κατάταξη. Η ομάδα των δυτικών προαστίων επιβλήθηκε με 1-0 του Αγίου Δημητρίου στο ντέρμπι της... χρονιάς και, πλέον, είναι μια «ανάσα» από την επίτευξη του στόχου της! Το γκολ του Κάρου στο 59' ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι πάλεψαν, είχαν κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν όμως το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους και η «Μπάρτσα» έχασε τις ελπίδες της για την άνοδο.
Γκολ: 59' Κάρο με σουτ
Διαιτητές: Γρίμμας, Καρατζίκας-Κουντουρέλης
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Θοδωρής Κουτσουδάκης): Μακρής, Δαλκαφούκης (81' Τολίδης), Νταλάκας, Τάγκαλος, Σκόνδρας, Κωνσταντόπουλος, Τζαβάρας (60' Χαλιβελάκης), Καρτσιώλας (66' Δ. Συκαράς), Νικολάου, Γρ. Συκαράς (90' Βαμβακερής), Ζαμπαράς
ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Γιώργος Τζώτζης): Δρόσος, Μεχμέτι, Δούκας, Νταούτης, Πλάκας, Λέκκας, Αγκαλίου (89' Σταματάκης), Κάρο, Αθανασόπουλος (84' Νάτσης), Λερούτσος (46' Ανταλής), Δαμασκηνός (63' Καλογερής).