Θεοδώρου και τη νέα σεζόν στη Δόξα Βύρωνος!

Θεοδώρου και τη νέα σεζόν στη Δόξα Βύρωνος!

Ξεκινάει ο προγραμματισμός της διοίκησης Μελά στους «κυανόλευκους», με το Θάνο Θεοδώρου να παραμένει στον πάγκο του ιστορικού συλλόγου και τη νέα σεζόν-Στη θέση του γενικού αρχηγού θα είναι και ο Σκοπελίτης

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 26/05/2018

Αφήνουν πίσω τους τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Δόξα Βύρωνος με τη διοίκηση Μελά να ρίχνει το βλέμμα της σε αυτήν που έρχεται. Πρώτο βήμα στους κυανόλευκους είναι η ανανέωση της συνεργασίας τους με το Θάνο Θεοδώρου. Ο έμπειρος προπονητής ήρθε το τελευταίο δίμηνο στην ομάδα σε ένα πολύ κομβικό σημείο και κατάφερε να φτιάξει ένα αξιοπρεπέστατο σύνολο στηριζόμενο κατά βάση σε νεαρούς παίκτες. Αναμφίβολα, βοήθησε πολύ με την παρουσία του στο να παραμείνει ο σύλλογος στην Κατηγορία και έτσι πήρε τα κλειδιά για να διαχειριστεί την ομάδα της νέας σεζόν από την αρχή.

Μένει και ο Σκοπελίτης

Αξίζει σε αυτό το σημείο να σημειωθεί πως και ο γενικός αρχηγός Μιχάλης Σκοπελίτης θα παραμείνει στο πόστο του. Έχοντας προσφέρει πολλά στο σύλλογο στο παρελθόν έτσι και φέτος, η παρουσία του ήταν κομβική το τελευταίο καθοριστικό δίμηνο ώστε η ομάδα να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία. Αναμφίβολα, με τη μεγάλη εμπειρία του, καθώς έχει φάει τα γήπεδα με… το κουτάλι όλα αυτά τα χρόνια, ο Μιχάλης Σκοπελίτης μπορεί να βοηθήσει από το νευραλγικό του πόστο την ιστορική Δόξα Βύρωνος.

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 27 Μαϊος 2018 00:26