Συνδυασμός «Καθαρό παιχνίδι»: Μετά την μαγειρίτσα η ΕΠΣ Δράμας θυμήθηκε τα σωματεία!

Συνδυασμός «Καθαρό παιχνίδι»: Μετά την μαγειρίτσα η ΕΠΣ Δράμας θυμήθηκε τα σωματεία!

Η αντιπολίτευση της ΕΠΣ Δράμας ανέλαβε με δικά της έξοδα να βοηθήσει τα σωματεία για να μπουν στα μέτρα στήριξης για το βοήθημα των 800 ευρώ

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 22/04/2020

 

Ακολουθεί η σκληρή ανακοίνωση της αντιπολίτευσης της ΕΠΣ Δράμας 

 

Συνδυασμός «Καθαρό παιχνίδι»

Αρχικά, με λόγια κούφια, ο πρόεδρος της ένωσης μας προσπάθησε να μας πείσει ότι μοναδική του σκέψη είναι να μας προστατέψει από τον κορωνοιό δημιουργώντας μας ενδόμυχα την ελπίδα ότι θα μας ανακοινώσει και την ανακάλυψη του εμβολίου κατά του ιού.

Όμως, αντί αυτού με την επόμενη ανακοίνωση του, την δεύτερη μέρα του Πάσχα, κάπου ανάμεσα στο αρνί και την μαγειρίτσα, έσπευσε να υπενθυμίσει στα σωματεία την ύπαρξη του συμπληρωματικού ΦΕΚ για την αποζημίωση των 800 ευρώ, που ανακοινώθηκε την Μεγάλη Πέμπτη.

Γεωγραφικά κοντινές ενώσεις όπως η Χαλκιδική, η Πιερία και η Πέλλα ενημέρωσαν άμεσα τα μέλη τους και για περισσότερες πληροφορίες τα παρέπεμψαν σε επαγγελματίες λογιστές.

Μάλιστα όπως μάθαμε η ένωση της Χαλκιδικής πρόσφερε 2.000 μάσκες στο νοσοκομείο του Πολυγύρου.

Τα πρόστιμα στα σωματεία της Δράμας εξακολουθούν να «αυγατίζουν» στο ταμείο της ένωσης μας.

Η πρόταση που έκανε ο συνδυασμός μας να δοθούν στο νοσοκομείο της Δράμας δυστυχώς έπεσε στο κενό.

Στη Δράμα όπου φαίνεται πως όλα γίνονται στο πόδι, η ένωση πρότεινε το γραμματέα της να μας βοηθήσει με τις εμπειρικές του γνώσεις!

Ο συνδυασμός «Καθαρό παιχνίδι» προτείνει σε όσα δικαιούχα μέλη της ένωσης μας θέλουν, ότι μπορούν να απευθυνθούν για δωρεάν λογιστική ενημέρωση στο επαγγελματικό  λογιστικό- φοροτεχνικό  γραφείο των Θόδωρου Παπαδόπουλο – Φάνη Ρέντου  που βρίσκεται στην οδό  Θ. Αθανασιάδη 23 (6956185581 – 6976693028 – 2521306742).