ΠΑΟΝΕ Επταλόφου : Ένα ποδοσφαιρικό ‘’κόσμημα’’ στο νομό Κιλκίς !

ΠΑΟΝΕ Επταλόφου : Ένα ποδοσφαιρικό ‘’κόσμημα’’ στο νομό Κιλκίς !

Με όνειρα και φιλοδοξίες στον νέο πρωτάθλημα της Α 14 του νομού Κιλκίς μπαίνει η ομάδα της Επταλόφου

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 15/08/2015

 

Ομάδα μοντέλο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ομάδα της ΠΑΟΝΕ Επταλόφου μετά όλα όσα κατέγραψε ο φακός του pamebala.gr και όχι μόνο κατά την επίσκεψη μας στο φιλικό παιχνίδι της τοπικής ομάδος με τον Απόλλων Καλαμαριάς.

Μια παρέα φίλων με μεράκι και αγάπη σε αυτό που κάνουν έχουν καταφέρει από μόνοι τους και χωρίς την παραμικρή βοήθεια από την πολιτεία να δημιουργήσουν τι ποδοσφαιρικές εκείνες συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές  που θα ζήλευαν ακόμη και επαγγελματικές ομάδες!

Ατελείωτες ώρες φροντίδας ενός αγωνιστικού χώρου που δεν έχει ούτε το Ολυμπιακό στάδιο με τους 40 φροντιστές !

 Κι όμως μέλη της διοίκησης μετρημένοι στα δάχτυλα φροντίζουν να το έχουν χαλί.

Κοντά σε αυτό αν βάλουμε και όλους τους χώρους των αποδυτήριων αλλά και γενικότερα την καθαριότητα σε όλους τους περιβάλλοντες χώρους δείχνει την ποιότητα των ανθρώπων αλλά και την αγάπη τους γι αυτό που κάνουν.

Ένα απλό μπράβο ίσως να είναι ελάχιστο μπροστά σε αυτό το μεγαλείο της τιτάνιας προσπάθειας που κάνουν .Ένα ευχαριστούμε ίσως να ακούγεται επίσης απλό αλλά ικανό να ανακουφίσει όλους αυτούς τους ήρωες που και οικονομικά ματώνουν αλλά κυρίως στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις το όνομα του χωριού τους !

Υ.Γ   *   Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους ανθρώπους της διοίκησης αλλά και τους απλούς φιλάθλους της τοπικής ομάδος της ΠΑΟΝΕ Επταλόφου για την θερμή υποδοχή-φιλοξενία  την εκτίμηση και την αναγνώριση στην δημοσιογραφική μας δουλειά .

  • Ο έρωτας των υγιώς σκεπτόμενων παραγόντων όπως αυτών στην Επτάλοφο είναι ο μοναδικός τρόπος για να δούμε κάποτε τον χώρο να εξελίσσετε και να έχουμε σωστά και παραγωγικά αποτελέσματα.