Έξι μεταγραφικές "βόμβες" και νέος τεχνικός στην Αστραπή Μεσαίου

Έξι μεταγραφικές "βόμβες" και νέος τεχνικός στην Αστραπή Μεσαίου
από Παμε Μπάλα
στις 05/08/2015

Τις βάσεις για μια πορεία πρωταθλητισμού στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας βάζει απ' ότι φαίνεται η Αστραπή Μεσαίου, με τις μεταγραφικές "βόμβες" να... σκάνε η μία μετά την άλλη καθημερινά στο σύλλογο.

 

Μέχρι στιγμής, αποκτήθηκαν εξι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ενισχύουν κατά πολύ το ρόστερ της ομάδας, η οποια φέτος βάζει... πλώρη για την άνοδό της στην Α1 κατηγορίας. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 30χρονο αριστερό χαφ και στόπερ Βασίλη Γαβριηλίδη από τη Δόξα Πενταλόφου, τον 33χρονο μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Τσούκλη, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Πανηλειακού, Λύκους, Παύλο Μελά, Αγροτικό Αστέρα και Κασσιώπη, τον 22χρονο στόπερ αμυντικό χαφ Ιωακείμ Σαρηγιαννίδη από το Φοίνικα Πολίχνης και τον 31χρονο αριστερό μπακ Σωκράτη Χουνουζίδη από τον Ολυμπιακό Κυμίνων ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε και στον Πανσερραϊκό,

 

Επίσης, τη φανέλα της Αστραπής Μεσαίου τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φοράνε ο 19χρονος δεξιός χαφ Δημήτρης Χασιρτζόγλου ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα Κ20 του Αγροτικού Αστέρα και ο 23χρονος γκολκίπερ Παπαϊωάννου από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

 

Μια "ανάσα" από Αθανασιάδη
Οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ για την ομάδα του Μεσαίου, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται πολύ κοντά σε μία σπουδαία συμφωνία, καθώς είναι μια "ανάσα" από την απόκτηση του 36χρονου μεσοεπιθετικού Χρήστου Αθανασιάδη, ο οποίος στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα, αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες, μεταξύ αυτών, η Δόξα Δράμας, η Καρδίτσα, ο Θρασύβουλος, ο Αγροτικός Αστέρας, η Ηλιούπολη και ο Απόλλωνας Καλαμαριάς.

 

Στον αντίποδα, παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Γιώργος Μπέκας και Κώστας Βιλανάκης οι οποίοι αποχώρησαν, ενώ λόγω της στρατιωτικής τους θητείας "απόντες" τη νέα σεζόν θα είναι ο Φώτης Σουκάντος και Χαράλαμπος Μαρμαρίδης.


Στο "τιμόνι" ο Άκης Στεφανόπουλος
Πέρα από το ρόστερ, εξελίξεις και αλλαγές υπάρχουν και στο τεχνικό επιτελείο της Αστραπής Μεσαίου, καθώς νέος τεχνικός της ομάδας είναι ο Άκης Στεφανόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε στον Κεραυνό Κολχικού, όπως επίσης και στην Κ17 του Αγροτικού Αστέρα. Συνεργάτης του και γυμαστής της ομάδας, για ακόμη μια χρονιά θα είναι ο "μετρ" στο είδος του και κορυφαίος Αβραάμ Σαπρανίδης, ενώ γυμναστής τερματοφυλάκων ο Μπάμπης Εμμανουηλίδης. Φυσικά, στη θέση του τεχνικού διευθυντή θα βρίσκεται ο Κυριάκος Καραπαναγιωτίδης.

 

Καραπαναγιωτίδης: "Να μπουν οι βάσεις, για τις επαγγελματικές κατηγορίες"
To pamebala.gr επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή της Αστραπής, Κυριάκο Καραπαναγιωτίδη, ο οποίος σχετικά με τον μεταγραφικό "οργασμό" στο σύλλογο και το σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, δήλωσε τα εξής:

 

"Είμαστε σε επαφή με έναν - δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, τους οποίους χρειαζόμαστε, όχο μόνο για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία την οποία θεωρώ δεδομένη, αλλά για να βάλουμε τις βάσεις, ωστε η Αστραπή Μεσαίου να εισέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Επίσης, θέλω να τονίσω πως κύριος στόχος μας είναι η οργάνωση των τμημάτων υποδομής, ενώ έχουμε ήδη βρει τους χώρους για την εγκατάστασή τους, κάνοντας παράλληλα επαφές με νέα και ταλαντούχα παιδιά από τα γύρω χωριά".

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2015 15:14