×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Συμφώνησε με Ντούφα και Ζήφκα η Νίκη Μεσημερίου!

Συμφώνησε με Ντούφα και Ζήφκα η Νίκη Μεσημερίου!

Σε δυο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η Νίκη Μεσημερίου, καθώς απέκτησε τον νεαρό ταλαντούχο επιθετικό Δημήτρη Ντούφα και τον 26χρονο αμυντικό χαφ Τάσο Ζήφκα.

από
στις 28/08/2015

Η Νίκη Μεσημερίου δεν σταματάει να προσθέτει στην φαρέτρα της ποιοτικά όπλα, καθώς πριν από λίγα λεπτά, επισημοποιήθηκαν δυο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις.

Ο Δημήτρης Ντούφας:

dimitris ntoufas

Πρόκειται για τον 19χρονο νεαρό επιθετικό Δημήτρη Ντούφα, ο οποίος προέρχεται από την Κ20 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Οι άνθρωποι της ομάδας παρακολουθούσαν το τελευταίο διάστημα τον παίκτη, ενώ οι συστάσεις που τους είχαν γίνει, ήταν θετικές. Έτσι, προχώρησε η περίπτωση του νεαρού επιθετικού και συμφώνησαν σε όλα.

Ο Τάσος Ζήφκας με την φανέλα της Κοζάνης στα δεξιά:

zhfkas tasos

Επίσης, στο Μεσημέρι θα συνεχίσει την καριέρα του ο 26χρονος Τάσος Ζήφκας, ο οποίος την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Διοικητηρίου. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί επαγγελματικά στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και στην Κοζάνη. Με αυτή την κίνηση, φαίνεται πως ενισχύεται σημαντικά η Νίκη Μεσημερίου στη μεσαία γραμμή, με έναν παίκτη που αναμένεται να κάνει την διαφορά.

Στο Μεσημέρι η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά, κάτω από τις οδηγίες του Ανδρέα Καρανάσιου. Δεν υπάρχει σημαντικό πρόβλημα και όλα δείχνουν πως στην Νίκη Μεσημερίου φέτος αναζητούν μια πορεία η οποία θα είναι αντάξια της ιστορίας και της φανέλας της.