"Καθάρισε" ο Τσαναξής στον ΠΑΟΚ Σταυρού

"Καθάρισε" ο Τσαναξής στον ΠΑΟΚ Σταυρού
από Πάμε Μπάλα
στις 26/10/2015

Ο ΠΑΟΚ, κέρδισε στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Αετό Άνω Σταυρού με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ανωτερότητα και σοβαρότητα καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και με δράστη τον Φώτη Τσαναξή που έφτασε αισιώς τα πέντε γκολ στους πρώτους τέσσερις αγώνες του ΠΑΟΚ, πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο 39' ο Καζάκος, τερματοφύλακας του Αετού, απέκρουσε πέναλτι του Χατζηλάρι.

Ο σκόρερ και η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Σκόρερ: Τσαναξής (34', 67').

ΠΑΟΚ: Μπίλης, Σαλέπης, Καρακεχαγιάς, Στιβαστάρης, Νουράκης(73΄Καρακίτσος), Τσίτσος(87΄Λιάμας), Μπελές, Τσαναξής, Καβάζης, Xατζηλάρι, Ταξιάρχου(76΄Πρόκος).

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Αετό:

"Σπουδαία νίκη πέτυχε σήμερα ο ΠΑΟΚ Σταυρού κερδίζοντας με σκόρ 1-2 τον τυπικά γηπεδούχο Αετό Άνω Σταυρού.

Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 27ο λεπτό με 1-0.
Τα πράγματα άλλαξαν στην συνέχεια και η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει με τον Φώτη Τσαναξή να εκμεταλλεύεται το λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων με τον καλύτερο τρόπο 1-1 στο 34ο λεπτό με κοντινό πλασέ.

Στο 39΄ ο Γιώργος Ταξιάρχου κέρδισε πέναλντι με τον Θάνο Χατζηλάρι όμως να μην μπορεί να κερδίσει τον αντίπαλο πορτιέρο ενώ στην συνέχεια της φάσης η ομάδα μας στάθηκε άτυχη καθώς είχε διπλό δοκάρι στην φάση του αγώνα και έτσι το 1-1 ήταν και σκόρ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ Σταυρού μπήκε με επιθετικές διαθέσεις και αποφασισμένος για το τρίποντο στο γήπεδο χάνοντας σπουδαία ευκαρία με τον Νουράκη στο 58΄και τον Σαλέπη στο 63΄ να πάρει το πραβάδισμα.
Ότι δεν κατάφεραν οι δύο προηγούμενοι το κατάφερε ο εκπληκτικός σήμερα Φώτης Τσαναξής με σούτ βολίδα στο παραθυράκι της εστίας κάνοντας το 1-2 στο 67ο λεπτό.
Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πιέσουν και την ομάδα μας να κρατάει το υπέρ της σκόρ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων καθώς το σημερινό ντέρμπι πραγματοποιήθηκε μέσα σε άριστο κλίμα χωρίς να συμβεί το παραμικρό, και βεβαίως ακόμα πιο πολλά στην ομάδα μας και τον προπονητή μας για την σπουδαία νίκη.
Επόμενο παιχνίδι(απο αναβολή) την ερχόμενη Τετάρτη 28/10 με τον Μέγα Αλέξανδρο Νεάς Απολλωνίας εκτός έδρας".

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 12:44