Πήρε το διπλό με «πεντάρα» η Νεάπολη

Πήρε το διπλό με «πεντάρα» η Νεάπολη
από Πάμε Μπάλα
στις 05/03/2016

Το διπλό κατάφερε και πήρε η ομάδα της Νεάπολης καθώς επικράτησε με 5-1 του Κεραυνού Αγ. Παύλο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να πάρουν νωρίς κεφάλι στο σκορ χάρις στο τέρμα που πέτυχε στο 35' ο Τσιγγερλιώτης. Στην επανάληψη ο Παναγιωτάτος με δύο προσωπικά τέρματα στο 53' και στο 56' ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ για την ομάδα του ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Παραστατίδης έκανε το 4-0 για την Νεάπολη. Στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κλουκουτάρας νίκησε και αυτός τον Φωτόπουλο κάνοντας το 5-0 ενώ το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Κυφωνίδη στο 81'.

Αποβολή: Κυφωνίδης (90').

Σκόρερ: Τσιγγερλιώτης (35'), Παναγιωτάτος (53', 56'), Παραστατίδης (57'), Κλουκουτάρας (76'), Κυφωνίδης (81').

Διαιτησία: Καπουτζής (Τσιότσιος - Παπαδόπουλος).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Φωτόπουλος, Παυλίδης, Ρεφανίδης, Φάλο, Ζαφειρόγλου, Γκουνιώτης, Βογιανού (64' Ζιάκος), Τσιούχας (55' Κουτσός), Κυφωνίδης, Μιχαηλίδης, Μπαργιώτας (41' Κόκκοτος)

ΝΕΑΠΟΛΗ: Σωτηρίου, Κύρκου, Παραστατίδης, Γεωργιάδης, Μπέκας, Λαμπρόπουλος (75' Παναγιωτίδης), Παναγιωτάτος, Τσιγγερλιώτης, Δαμασκηνός (58' Κλουκουτάρας), Αθανασίου, Πανόπουλος (69' Πολυζωνίδης).