Ισόπαλοι Δόξα Ρετζικίου με Νίκη Ηρακλείου

Ισόπαλοι Δόξα Ρετζικίου με Νίκη Ηρακλείου
από Πάμε Μπάλα
στις 20/03/2016

Δόξα Ρετζικίου και Νίκη Ηρακλείου δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο τέρμα με αποτέλεσμα να μοιραστούν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι δύο ομάδες τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο είχαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, χωρίς όμως να στέκονται τυχερές.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μία αρκετά σημαντική ευκαιρία στο 16' όταν ο Μουταφτσής επιχείρησε ένα πλασέ με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης έχασαν και αυτοί με τη σειρά τους την ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Ο Βάνης εκτέλεσε ένα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή με τη μπάλα όμως να μη του κάνει το χατίρι με αποτέλεσμα να φεύγει λίγο πιο δίπλα από την εστία του Μαυροματίδη.

Διαιτησία: Βέρρος (Τοροσιάδης - Μυλωνάκη )

ΔΟΞΑ ΡΕΤΖΙΚΙΟΥ(Ψωμάς Ηλίας): Μαυροματίδης, Λαμπουρίδης, Γιώγος, Αμανατίδης, Λαμπάκης, Κλαδάκης (46’ Κλάιντι), Ισχυρόπουλος (65’ Σαχανίδης ), Κωστίδης Σ., Μουταφτσής, Τούλιας, Πίσας (46’ Κωστίδης Π.)

ΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Μέρμυγκας  Πασχάλης): Κούση, Μπούκρης, Κασάπογλου, Παρταλιός, Βάνης, Κουσαξίδης, Μπορδόλης, Ψαρράς (68’ Ανδρέου ), Kapanadje, Τσίλκας (78’ Σκαρλάτος), Κανούλας (46’ Γουνιώτης)