Πήρε τη νίκη - πρόκριση ο Σταυραετός Ευξεινούπολης

Πήρε τη νίκη - πρόκριση ο Σταυραετός Ευξεινούπολης
από Πάμε Μπάλα
στις 17/04/2016

Σταυραετός Ευξεινούπολης και Θύελλα Ανακύκλωσης αναδείχθηκαν ισόπαλοι στην κανονική διάρκεια, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην παράταση αλλά και στην διαδικασία των πέναλτι. 

Στην παράταση οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Γενίδη στο 105' παρ' όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι έφεραν και πάλι το ματς στα ίσα με τον Παπακούλα στο 118' πηγαίνοντας με αυτόν τον τρόπο στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί ο Σταυραετός Ευξεινούπολης κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα τρεις φορές με τους Ηλιάδη, Χατζηστεφάνου και Τσιτλακίδη ενώ ο Σαββίδης κατάφερε να αποκρούσει δύο πέναλτι των φιλοξενουμένων με αποτέλεσμα η ομάδα του να πάρει την νίκη - πρόκριση.

Δοκάρι: Τσιτλακίδης (53'), Γενίδης (65'), Βασιλακίδης (89'), Πολιτίδης (90+), Παπαδόπουλος (110').

Πέναλτι εύστοχα: Ηλιάδης, Χατζηστεφάνου, Τσιτλακίδης.

Σκόρερ: Γενίδης (105'), Παπακούλας (118').

Διαιτησία: Παπαγγελής (Ρέπανος – Μπότος).

ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ: Σαββίδης, Φιντάνης (90' Χαχαμίδης),Τσόχας, Χατζηστεφάνου, Πολιτίδης, Ευαγγελόπουλος, Ξανθόπουλος (28' Γενίδης), Δάνος (55' Παπαδόπουλος Κ.) , Ντεμουρτζίδης, Ηλιάδης, Τσιτλακίδης.

ΠΡ. ΘΥΕΛΛΑ: Γαλανίκας, Παπαγιάννης, Χόχας, Γιάτσικος, Σταματόπουλος, Μάγκος, Παπακούλας, Βασιλακίδης, Κανατάκης, Καναβάκης (90' Παπαδόπουλος), Γιαπιτζάκης (81' Κούρτης).